Football Talk

Επέστρεψε στον Άρη μετά από 1.180 ημέρες ο Φετφατζίδης – Ποιο ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τα κίτρινα; (video)

Επέστρεψε στον Άρη μετά από 1.180 ημέρες ο Φετφατζίδης – Ποιο ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τα κίτρινα; (video)

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του με κάθε επισημότητα ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, 1.180 ημέρες, μετά την αποχώρησή του. Ποιο ήταν το τελευταίο του ματς με τα κίτρινα, πότε είχε σημειώσει το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της… νέα του ομάδας;

Επίσημη μορφή πήρε η επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη στον Άρη! Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν πως το deal με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ανήκει και πάλι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μετά από 3,5 χρόνια.

Ο «Φέτφα» υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους, ενώ δήλωσε πως έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον σύλλογο.

Στις 11 Οκτωβρίου είχε αποχωρήσει από την ελληνική ομάδα και δύο εβδομάδες νωρίτερα, είχε δώσει το τελευταίο του παιχνίδι μαζί της. Ο λόγος για τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020 και την ισοπαλία με 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει μάλιστα μειώσει σε 2-1!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γιάννης Φετφατζίδης, μετά από 3,5 χρόνια περίπου, επέστρεψε στον ΑΡΗ. Ο 33χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1990) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης στην πρώτη του θητεία στον ΑΡΗ κατέγραψε συνολικά 56 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ, ενώ έχει φορέσει και 27 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας (3 γκολ).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιάννης Φετφατζίδης, δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Στον ΑΡΗ πέρασα μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου και επιστρέφω εδώ με όμορφα συναισθήματα. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της και αυτό είναι γνωστό.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε όλοι μαζί να φέρουμε στον ΑΡΗ νίκες και χαρές στον κόσμο μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0