Football Talk

Ατρόμητος από… νωρίς: Γκολ πριν το 10’ στο Περιστέρι, 361 ημέρες μετά – Η Λαμία, ο Χατζηισαΐας και ο Γιουμπιτάνα!

Ατρόμητος από… νωρίς: Γκολ πριν το 10’ στο Περιστέρι, 361 ημέρες μετά – Η Λαμία, ο Χατζηισαΐας και ο Γιουμπιτάνα!
Έπειτα από 361 ημέρες, ο Ατρόμητος βρήκε δίχτυα μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο στο Περιστέρι, αφού άνοιξε το σκορ στο 8' κόντρα στην Κηφισιά, με το γκολ του Ντένζελ Γιουμπιτάνα

Ο Ατρόμητος χρειάστηκε 361 ημέρες για να σκοράρει πριν το 10ο λεπτό στο Περιστέρι, κάτι το οποίο έκανε απέναντι στην Κηφισιά, όπου άνοιξε το σκορ με γκολ του Ντένζελ Γιουμπιτάνα στο 8’.

Ήταν 8 Ιανουαρίου του 2023, όταν οι Περιστεριώτες κατόρθωσαν να σκοράρουν τόσο νωρίς σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη για το πρωτάθλημα. Τότε, ο Ατρόμητος είχε υποδεχθεί τον Ιωνικό και ο Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον είχε ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα στο 4ο λεπτό, με την ομάδα του να επικρατεί εν τέλει με 2-0.

Όσον αφορά τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, η ομάδα από το Περιστέρι που δεν συνηθίζει να σκοράρει νωρίς, βρήκε δίχτυα πριν το 10ο λεπτό τον περασμένο Νοέμβρη (26/11), όταν ο Λούκας Ασεβέδο είχε ανοίξει το σκορ στο 4’, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία, που έληξε 3-3.

Βέβαια, για να βρει κανείς γκολ του Ατρομήτου πριν το πρώτο δεκάλεπτο στο Περιστέρι, σε κανονική ροή παιχνιδιού, θα πρέπει να ψάξει αρκετά, αφού το εν λόγω στατιστικό συνέβη στις 9 Νοεμβρίου του 2022 και σε ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ήταν αυτός που εκείνη την ημέρα είχε πετύχει γκολ στο 9ο λεπτό, σε ένα ματς που ο Ατρόμητος πήρε το «τρίποντο», επικρατώντας 2-0.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ που σημείωσε ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα, κόντρα στην Κηφισιά, ήταν το παρθενικό του σε πρώτο μέρος, όσον αφορά τις αναμετρήσεις της Stoiximan Super League. Παράλληλα, ήταν και το γρηγορότερο, έπειτα από αυτό που είχε πετύχει ο Βέλγος μεσοεπιθετικός στο 5ο λεπτό της εντός έδρας νίκης του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ Β (1-0), στις 21 Ιανουαρίου του 2023.

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0