Football Talk

Κονσεϊσάο: «Ο πρόεδρος μου είπε πως απέρριψε πρόταση δανεισμού για τον Κάρμο»!

Κονσεϊσάο: «Ο πρόεδρος μου είπε πως απέρριψε πρόταση δανεισμού για τον Κάρμο»!
Την ώρα που ο Νταβίντ Κάρμο έμοιαζε να είναι μία «ανάσα» από τον Ολυμπιακό, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Πόρτο, ανέφερε ότι απέρριψε πρόταση δανεισμού για τον παίκτη! 

Αποκαλυπτικός ήταν ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, πριν την αναμέτρηση των «δράκων» με την Μποαβίστα (05/01, 22:45) για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. 

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος τεχνικός ανέφερε πως ο πρόεδρος της Πόρτο απέρριψε πρόταση δανεισμού για τον κεντρικό αμυντικό του συλλόγου, Νταβίντ Κάρμο

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η δήλωση του Κονσεϊσάο ήρθε λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον 24χρονο στόπερ να βρίσκεται μία «ανάσα» από τον Ολυμπιακό! Συνεπώς, όσα ανέφερε ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, περιπλέκουν περισσότερο το εν λόγω ζήτημα.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:  

«Είναι άλλο πράγμα να ψάχνεις για παίκτες με διαφορετικό background από άλλους που καταλαβαίνουν πώς είναι να παίζεις για έναν σύλλογο όπου η ισοπαλία εκλαμβάνεται ως ήττα. Ο Άλαν Βαρέλα είναι 22 ετών, ο Φραν Ναβάρο είχε έρθει από την Ζιλ Βιθέντε... Ο Κάρμο είναι διαφορετική περίπτωση αλλά είναι μαζί μας. Ο πρόεδρος Πίντο ντα Κόστα μού είπε ότι αρνήθηκε προσφορά για να δώσει ως δανεικό τον Νταβίντ Κάρμο. Δεν σημαίνει πως όταν ένας παίκτης κοστίζει 7 ή 8 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να παίζει αμέσως». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0