Football Talk

Καταϊδρωμένη η Μπράιτον απέναντι στους Λονδρέζους, έφυγε με... άδεια χέρια

Καταϊδρωμένη η Μπράιτον απέναντι στους Λονδρέζους, έφυγε με... άδεια χέρια

Η Γουέστ Χαμ υποδέχτηκε την Μπράιτον την Τετάρτη (03/01) και το αποτέλεσμα που «κυνηγούσαν» οι φιλοξενούμενοι δεν ήρθε ποτέ. Ο Ντε Τζέρμπι θα κάνει τον απολογισμό του απέναντι στο... απογοητευτικό 0-0, ενώ τα «σφυριά» νιώθουν υπερηφάνεια, πετυχαίνοντας το τέταρτο διαδοχικό τους clean sheet!

Η υπομονή και η οργάνωση με την οποία αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, δεν μπορούσε να τις βοηθήσει να βρουν ρυθμό και να τον μεταφέρουν στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Γι' αυτό και μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου και προς απόλυτη ικανοποίηση του κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, άρχισαν ν' ανοίγονται πολύ περισσότερο οι δύο αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο. Τόσο η Γουέστ Χαμ, όσο και η Μπράιτον είχαν στιγμές που προκάλεσαν ανησυχία στους τερματοφύλακες, ωστόσο, η καλύτερη φάση του ματς ήρθε στο 44', όταν ο Γκρος ανενόχλητος και έχοντας τη δυνατότητα να κάνει την κεφαλιά οπουδήποτε ήθελε στην εστία, την έστειλε πάνω στον Αρεολά.

Το τέμπο παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα και στο δεύτερο ημίχρονο, με την μπάλα να μεταφέρεται εύκολα κοντά στη μεγάλη περιοχή των Στιλ και Αρεολά. Ο τελευταίος στο 59ο λεπτό ήταν τρομερά τυχερός καθώς το σουτ του Ζοάο Πέδρο πήγε ακριβώς πάνω του, σε ακόμα μια στιγμή που «μύριζε» γκολ για την Μπράιτον. Η απάντηση από πλευράς Γουέστ Χαμ ήρθε στο 61' από τον Σούτσεκ που πήρε την μεταβίβαση από τον Μπόουεν με το στήθος, αλλά η προβολή του ήταν άστοχη! Οι «γλάροι» ήταν αρκετά πιο απειλητικοί, στο 69' το χαμηλό σουτ του Φέργκιουσον πέρασε λίγο άουτ, οι παίκτες του Ντε Τζέρμπι παρέμειναν ψηλά και επιχειρούσαν να φτιάξουν ευκαιρίες για να βρουν το λυτρωτικό γκολ, ο Λαλάνα στο 89' έγινε ακόμα ένας που νικήθηκε από τον Αρεολά και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0