Football Talk

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας στα κορυφαία ταλέντα του 2024 από την UEFA!

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας στα κορυφαία ταλέντα του 2024 από την UEFA!

Σε αφιέρωμα της UEFA με τα 40 κορυφαία ταλέντα της νέας χρονιάς συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μαζί με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι γνωστό πως έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του κι όχι άδικα, αφού το ταλέντο του αντικατοπτρίζεται σε κάθε του ενέργεια.

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, έχουν βγει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και αποτελούν από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Αυτούς ξεχώρισε και η UEFA συμπεριλαμβάνοντάς τους στη λίστα με τα 40 ταλέντα που πρέπει να προσέξουμε τη νέα χρονιά με τίτλο «Players to watch out».

«Ο Κωνσταντέλιας και ο συμπαίκτης του, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, φαίνεται πως είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και αμφότεροι βρίσκονται ήδη στο προσκήνιο στη χώρα τους. Ο επιθετικός μέσος καθιερώθηκε σε διασυλλογικό επίπεδο το 2022-2023, έχει εντυπωσιακή ικανότητα στην ντρίμπλα και συνδυάζεται αβίαστα με τους συμπαίκτες του», αναφέρει το σχετικό κομμάτι.

Στη λίστα περιλαμβάνονται και ονόματα κορυφαίων συλλόγων, όπως ο Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα, ο Ρίκο Λιούις της Μάντσεστερ Σίτι, ο Αντόνιο Σϊλβα της Μπενφίκα, ο Κόουλ Πάλμερ της Τσέλσι και ο Γουαρέν Ζαΐρ-Εμερί της Παρί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0