Football Talk

Γιουβέντους - Ρόμα 1-0: Ο Ραμπιό την... έστειλε σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή! (video)

Γιουβέντους - Ρόμα 1-0: Ο Ραμπιό την... έστειλε σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή! (video)
Ο Αντριέν Ραμπιό έδωσε τη λύση και η Γιουβέντους νίκησε την Ρόμα (1-0) στο Τορίνο! Στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας η «μεγάλη κυρία», η οποία «κυνηγά» την πρωτοπόρο Ίντερ

Με την... υπογραφή του Αντριέν Ραμπιό, η Γιουβέντους νίκησε την Ρόμα (1-0) στο Τορίνο, για την 18η αγωνιστική της Serie A και πλέον η «μεγάλη κυρία» βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή της βαθμολογίας! 

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφτασε τους 43 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Από την άλλη, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έμεινε στους 28 βαθμούς και απομακρύνθηκε από την 4άδα. 

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους πάντως να φτάνουν κοντά στο γκολ, στο 5ο λεπτό, όταν ο Κριστάντε σημάδεψε το δοκάρι του Σέζνι

Από την πλευρά της, η «βέκια σινιόρα» έχασε και αυτή σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθεί στο 43’, σε μία φάση, όπου ο Κόστιτς εκτέλεσε, ωστόσο ο Εντικά έκανε «σωτήρια» επέμβαση επάνω στη γραμμή, αποσοβώντας το γκολ.

Παρόλα αυτά, με το... καλησπέρα στην «επανάληψη» οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Βλάχοβιτς πέρασε στον Ραμπιό στο 47ο λεπτό και ο Γάλλος χαφ εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφεραν να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσα, με την Γιουβέντους να παίρνει εν τέλει, ένα πολύτιμο «τρίποντο». 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι, Λοκατέλι, Ραμπιό, ΜακΚένι (96' Ρουγκάνι), Κόστιτς (76' Ιλίνγκ Τζούνιορ), Γουεά, Γιλντίζ (66' Κιέζα), Βλάχοβιτς (76' Μίλικ).

Ρόμα (Ζ. Μουρίνιο): Ρούι Πατρίσιο, Εντικά, Λιορέντε, Μαντσίνι, Παρέδες (74' Ελ Σαράουι), Μποβέ (64' Πελεγκρίνι), Κριστάντε, Ζαλέφσκι (80' Αζμούν), Κρίστενσεν, Λουκάκου, Ντιμπάλα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0