Football Talk

To συγκινητικό αντίο του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό: «Εύχομαι να πάρετε το πρωτάθλημα και θα το χαρώ πιο πολύ από όλους»

To συγκινητικό αντίο του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό: «Εύχομαι να πάρετε το πρωτάθλημα και θα το χαρώ πιο πολύ από όλους»

Ο Γιοβάνοβιτς είπε ένα τελευταίο «αντίο» στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τους ζήτησε να πάρουν το πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για μία τελευταία φορά στους ποδοσφαιριστές του κι τους ζήτησε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να τον κάνουν χαρούμενο.

Συγκινητικός και με έναν λόγο που άγγιξε τους πάντες, ο Γιοβάνοβιτς, αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0