Football Talk

«Βέβαιη θεωρείται η μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό»!

«Βέβαιη θεωρείται η μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό»!
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό, την ώρα που η «γειτονική» εφημερίδα «Sabah», θεωρεί βέβαιη τη μεταγραφή του 30χρονου στο Τριφύλλι!

Ολοένα και περισσότερο «φουντώνουν» τα σενάρια που θέλουν τον Τάσο Μπακασέτα να βρίσκεται στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ιλχάν Ταχσίν, «προχωράει» κι άλλο το θέμα, αφού ανέφερε στην αθλητική εκπομπή του «A Spor», πως ο αρχηγός της Εθνικής, ενδέχεται να είναι η πρώτη μεταγραφή του Τριφυλλιού τον Ιανουάριο!

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως οι Πράσινοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον 30χρονο, ενώ πιθανότατα θα βγάλουν από τα ταμείο τους και ένα συγκεκριμένο ποσό, έτσι ώστε να τον κάνουν δικό τους από την Τράμπζονσπορ.

Την ίδια ώρα, η τουρκική εφημερίδα «Sabah» φρόντισε να «ντύσει» τον Μπακασέτα στα... πράσινα μέσω της πλατφόρμας «X», αναφέροντας στο σχετικό ρεπορτάζ πως ο παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα από την Τραπεζούντα και ότι η μεταγραφή του στο Τριφύλλι «θεωρείται βέβαιη».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0