Football Talk

Το έβλεπε και το… έπαιξε: Ένας τυχερός πόνταρε στο χατ-τρικ του Γουντ, δικαιώθηκε και ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα!

Το έβλεπε και το… έπαιξε: Ένας τυχερός πόνταρε στο χατ-τρικ του Γουντ, δικαιώθηκε και ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα!

Απίστευτη έμπνευση από έναν τυχερό στην Αγγλία, που πίστεψε στον Κρις Γουντ και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε απόλυτα!

Θα τον έλεγες… τρελό, αν σου αποκάλυπτε τι έχει ποντάρει! Να όμως, που το αποτέλεσμα όχι απλώς τον δικαίωσε, αλλά «γέμισε» και τις τσέπες του με πολλά χρήματα!

Η Νιούκαστλ από τη στιγμή που βρήκε το γκολ που της έδωσε το προβάδισμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, έμοιαζε σχεδόν… ακατόρθωτο ότι θα μπορούσε να στραβώσει κάτι στο παιχνίδι.

Κι όμως, ένας πρώην ποδοσφαιριστής της, ήταν εκείνος που την «πλήγωσε» ανεπανόρθωτα, μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα. Ο Κρις Γουντ φόρεσε το… καλό του κουστούμι, σκόραρε όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές, χαρίζοντας στους «κόκκινους» τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης (26/12, 1-3), με μία ανεπανάληπτη ανατροπή!

Σαν σενάριο, φαντάζει από μόνο του απίστευτο. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχε πράγματι κάποιος, που σαν άλλος… Κρίστοφερ Νόλαν, το είχε «πλάσει» στο μυαλό του και πίστευε ότι μπορούσε να συμβεί!

Έτσι, δε δίστασε να ποντάρει 20 λίρες στο χατ-τρικ του Νεοζηλανδού επιθετικού! Εκείνος φρόντισε, έστω και χωρίς να το γνωρίζει, να τον ανταμείψει πλουσιοπάροχα. Ο τυχερός κέρδισε κάτι παραπάνω από 10.000 λίρες (!) και πιθανότατα δεν θα ξεχάσει ποτέ του τη συγκεκριμένη αναμέτρηση της Premier League!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0