Football Talk

Έκλεισε και άλλο «αστεράκι» από τη Βραζιλία η Παρί!

Έκλεισε και άλλο «αστεράκι» από τη Βραζιλία η Παρί!

Στο Παρίσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος Γκαμπριέλ Μοσκάρντο, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Στα 22 εκατομμύρια ευρώ το ύψος της μεταγραφής του νεαρού μέσου που ανήκει στην ΚορίνθιανςΗ δεύτερη χειμερινή προσθήκη της Παρί με «άρωμα Βραζιλίας» μετά τον Μπεράλντο.

Μία περίπτωση που δούλευε αρκετό καιρό και μάλιστα έχοντας να αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό φαίνεται πως κατάφερε να ολοκληρώσει η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει λόγο για πλήρη συμφωνία της Κορίνθιανς με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πώληση των δικαιωμάτων του Μοσκάρντο έναντι τιμήματος που αγγίζει συνολικά τα 22 εκατομμύρια ευρώ. Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να ταξιδέψει στο Παρίσι για να σφραγίσει τη συμφωνία και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο.

Να θυμίσουμε πως λίγες μέρες νωρίτερα, η Παρί είχε γνωστοποιήσει την επίτευξη συμφωνίας με τη Σάο Πάολο για την πώληση του νεαρού στόπερ Μπεράλντο, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0