Football Talk

Ίντερ - Λέτσε 2-0: Έκανε τη... δουλειά και αποσπάστηκε ξανά στην κορυφή

Ίντερ - Λέτσε 2-0: Έκανε τη... δουλειά και αποσπάστηκε ξανά στην κορυφή

Η Ίντερ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λέτσε, νικώντας τη με 2-0 στο «Τζουζέπε Μεάτσα», και πήρε -εκ νέου- απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Γιουβέντους.

Η Ίντερ δε… μάσησε από την απουσία του πρώτου σκόρερ της, Λαουτάρο Μαρτίνεζ, και βρήκε τις λύσεις με γκολ των Μπίσεκ και Μπαρέλα, για να κερδίσει με 2-0 τη Λέτσε. Οι «νερατζούρι» παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παίρνοντας ξανά απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη Γιουβέντους (η οποία  νωρίτερα είχε περάσει νικηφόρα από την έδρα της Φροζινόνε).


Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, με την ομάδα του Ιντζάγκι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, την οποία μετουσίωσε σε γκολ με κεφαλιά του Μπίσεκ στο 43’.

Η Λέτσε προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, αλλά στο 78ο λεπτό είδε τον Μπαρέλα να «ψαλιδίζει» τις λιγοστές ελπίδες της. Ο Αρναούτοβιτς υποδέχτηκε τη μπάλα και έκανε πάσα με εκπληκτικό τακουνάκι στον διεθνή Ιταλό μέσο, ο οποίος ουσιαστικά… μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπάντα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, και κάπου εκεί η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος, με την Ίντερ να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή της Serie A.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα (89’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (75’ Ασλάνι), Μικιταριάν (89’ Κλάασεν), Αουγκούστο (84’ Παβαρ), Τουράμ (84’ Σάντσες), Αρναούτοβιτς

Λέτσε (Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα): Φαλκόνε, Γκέντρεϊ (86’ Βενούτι), Πόνγκρασιτς, Μπασιρότο, Γκάλο, Γκονζάλες (46’ Καμπά), Ραμαντάνι, Ουντίν (86’ Σανσόνε), Στρεφέτσα (64’ Ράφια), Μπάντα, Πίκολι (73’ Κρίστοβιτς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0