Football Talk

Κόβει, ράβει και… σερβίρει: Ο Άρνολντ έπιασε στην κορυφή τον Ρόμπερτσον και μαζί «γράφουν» ιστορία (video)

Κόβει, ράβει και… σερβίρει: Ο Άρνολντ έπιασε στην κορυφή τον Ρόμπερτσον και μαζί «γράφουν» ιστορία (video)

Ποιος είπε ότι ένας αμυντικός πρέπει απλώς να μάθει να μαρκάρει; Ο Κλοπ έχει δημιουργήσει δύο «μηχανές» παραγωγής γκολ και οι ΆρνολντΡόμπερτσον αποτελούν πλέον το κορυφαίο παραγωγικό δίδυμο στην ιστορία της Αγγλίας.

Το «μαγικό» πόδι του Άρνολντ έκανε και πάλι τη… δουλειά του, για χάρη της Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» φιλοξένησαν την Άρσεναλ στο Άνφιλντ για την 18η αγωνιστική της Premier League. Ο Γκάμπριελ έδωσε το προβάδισμα στους «κανονιέρηδες» μόλις στο 4ο λεπτό και η Λίβερπουλ ξεκίνησε να ψάχνει απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης.

Οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν περιορισμένες, ο Αλεξάντερ Άρνολντ όμως ήταν και πάλι εκεί για να δώσει τη λύση. Με μία τρομερή μπαλιά από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη, βρήκε τον Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο να «τιμωρεί» την αντίπαλη άμυνα στο 29ο λεπτό.

Ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας κατέγραψε άλλη μία ασίστ στην μεγάλη κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου και έπιασε μία άκρως τιμητική «κορυφή», μόλις στην ηλικία των 25 ετών.

Ο Τρεντ πλέον μετράει συνολικά 57 ασίστ στη Premier League και γίνεται ο κορυφαίος δημιουργός της κατηγορίας, ο οποίος αγωνίζεται στο αμυντικό τρίτο. Βέβαια δεν βρίσκεται μοναχός στην πρώτη θέση, καθώς έχει παρέα έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει υπερβολικά καλά.

Το νούμερο 57 το έχει φτάσει ήδη ο παίκτης που αγωνίζεται απέναντι από τον Άρνολντ. Ο Άντι Ρόμπερτσον ήταν και παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Οι δυο τους φαίνεται πως θα συνεχίσουν να «μονομαχούν» για αυτόν τον άτυπο τίτλο και όλοι εμείς θα έχουμε την τύχη να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα δύο πιο δημιουργικά αμυντικά μπακ, που πάτησαν ποτέ το πόδι τους στην Αγγλία.

Καλό θα ήταν οι φίλοι της Λίβερπουλ να τους απολαύσουν όσο ακόμη μπορούν, καθώς όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και το να συνυπάρξουν ξανά μαζί στην ίδιο ομάδα, δύο τόσο χαρισματικοί αμυντικοί είναι στατιστικά μηδαμινό.  

In Focus: Trent Alexander-Arnold and Andrew Robertson continue to shine for  Liverpool | LiveScore

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0