Football Talk

Κάθε γκολ σαν του ΠΑΟΚ, πάντα θα θυμίζει τον ΑΟ Ιωαννίνων, δίνοντας... ελπίδα! (video)

Κάθε γκολ σαν του ΠΑΟΚ, πάντα θα θυμίζει τον ΑΟ Ιωαννίνων, δίνοντας... ελπίδα! (video)
Έχουν περάσει 11 χρόνια, από τότε που ο ΑΟ Ιωαννίνων, έγινε viral και... ανάγκασε την Μπαρτσελόνα, να καλέσει τις ακαδημίες του στις εγκαταστάσεις της. Και ο λόγος ήταν ένα γκολ, σαν το πιο εντυπωσιακό από τα έξι χθεσινά του ΠΑΟΚ.
«Χάθηκε η μπάλα», όπως συνηθίζουμε να λέμε. Και στο τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ, απέναντι στην Κηφισιά, δεν υπάρχει υπερβολή.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, «σκόρπισε» τους νεοφώτιστους, συντρίβοντάς τους με 6-0 (21/12), αλλά τα «φώτα» έπεσαν στο 4ο γκολ.

 
Οι Θεσσαλονικείς άλλαξαν εννέα πάσες, πριν ο Μουργκ μπει -σχεδόν- με την.... μπάλα στα δίχτυα! Και για όσους το θυμούνται, μετά από κάθε τέτοιο ελληνικό γκολ, το μυαλό γυρνά στο 2012. Τότε που μία ακαδημία στην Ήπειρο, και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα, κατάφερε να γίνει viral και να δώσει ελπίδα!

Σε ένα ματς στο τοπικό πρωτάθλημα ακαδημιών, οι πιτσιρικάδες του ΑΟ Ιωαννίνων άλλαξαν 20 πάσες, πριν στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, αφότου πέρασε από τα πόδια, σχεδόν όλων των παικτών! Κι όλα αυτά, με τη.... σέντρα, για την έναρξη του ματς!



Το γκολ καταγράφηκε -ευτυχώς- κι έκανε τον γύρο του διαδικτύου, φτάνοντας έως την... Καταλονία! Εκεί, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα και της φημισμένης «Μασία», είδαν τα κατορθώματα των Ηπειρωτών και τους κάλεσαν για ένα φιλικό ματς στη Βαρκελώνη!

Πράγματι, οι νεαροί του ΑΟ Ιωαννίνων έκαναν αυτό το ταξίδι, «εμπειρία ζωής», και έδωσαν ελπίδα, πως και το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ακαδημίες οι οποίες παράγουν και ταλέντα, και προωθούν τρόπους παιχνιδιού, που εκτιμούνται από «κολοσσούς» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0