Football Talk

Νότιγχαμ Φόρεστ: Επίσημο το «διαζύγιο» με Κούπερ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Επίσημο το «διαζύγιο» με Κούπερ
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Στιβ Κούπερ, ο οποίος αποχωρεί από τους «κόκκινους», ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας. 

Ο Στιβ Κούπερ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού ο αγγλικός σύλλογος, ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Ουαλό τεχνικό.

Η Φόρεστ ευχαρίστησε τον Κούπερ, ο οποίος αποχωρεί, ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Πλέον, οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, με σχετικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος, ταξιδεύει ήδη για το Νότιγχαμ, έτσι ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τοπικής ομάδας.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 44χρονος καθοδήγησε την Νότιγχαμ σε 108 παιχνίδια, μέσα από τα οποία, μέτρησε 43 νίκες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ: 

«Όλοι στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Στιβ για την υπέροχη συνεισφορά του στον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο. Το επίτευγμά του να καθοδηγήσει τη Φόρεστ πίσω στην Premier League θα παραμείνει αναμφίβολα μια εμβληματική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον Στιβ για την αφοσίωσή του και τη δέσμευσή του όσο ήταν μαζί μας, καθώς και την απίστευτη σχέση που δημιούργησε με τους υποστηρικτές μας και την πόλη του Νότιγχαμ.

Ο Στιβ θα παραμείνει πάντα φίλος του κλαμπ και θα είναι για πάντα ευπρόσδεκτος στο City Ground. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0