Football Talk

Champions League: H Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούσε να κληρωθεί με Κοπεγχάγη και PSV Αϊντχόφεν, για έναν πολύ απλό λόγο

Champions League: H Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούσε να κληρωθεί με Κοπεγχάγη και PSV Αϊντχόφεν, για έναν πολύ απλό λόγο
Αρκετοί... παραξενεύτηκαν, από το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούσε να κληρωθεί με την Κοπεγχάγη ή την PSV Αιντχόφεν στη φάση των «16» του Champions League. Διαβάστε παρακάτω τον ακριβή λόγο, για τον οποίο υπήρχε αυτό το δεδομένο στην κλήρωση που διεξήχθη στη Νιόν. 

Πολλά ερωτηματικά δημιουργήθηκαν σε αρκετό κόσμο, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για τους «16» του UEFA Champions League. Και αυτό, γιατί αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου προβληματίστηκαν, σχετικά με το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης - που κληρώθηκε με την Λειψία - δεν μπορούσε να κληρωθεί με μία εκ των Κοπεγχάγη και PSV Αϊντχόφεν, παρόλο που, με καμία από τις δύο δεν προέρχονται από την ίδια χώρα ή από τον ίδιο όμιλο.

Παρ' όλα αυτά, το εν λόγω ζήτημα προέκυψε, διότι τόσο η Μπάγερν Μονάχου, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι, που βρίσκονταν στο ίδιο pot με την «βασίλισσα», δεν ήταν δυνατό να κληρωθούν με την Λειψία, την ομάδα δηλαδή, την οποία θα αντιμετωπίσει το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι, στη φάση των «16».

Από την πλευρά τους, οι «Βαυαροί» δεν μπορούσαν να βρεθούν στον δρόμο των «ταύρων», αφού αμφότεροι είναι... γερμανικής προέλευσης, ενώ από την άλλη, οι «πολίτες» αντιμετώπισαν την Λειψία στη φάση ομίλων, κάτι το οποίο δεν γίνεται να επαναληφθεί και στην επόμενη φάση.

Συνεπώς, σε περίπτωση που οι Μαδριλένοι «μονομαχούσαν» με την PSV Αϊντχόφεν, τότε θα δημιουργούνταν πρόβλημα με την κλήρωση της Μπάγερν, η οποία θα έπρεπε να κληρωθεί με την Κοπεγχάγη ή την Λειψία. Φυσικά, κάτι τέτοιο θα ήταν ενάντια στους κανονισμούς της UEFA.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0