Football Talk

«Παράνοια» στην Αλβανία για το EURO: Πώς θα εξασφαλίσουν εισιτήριο οι Έλληνες, αν προκριθεί η Εθνική;

«Παράνοια» στην Αλβανία για το EURO: Πώς θα εξασφαλίσουν εισιτήριο οι Έλληνες, αν προκριθεί η Εθνική;
Μέσα σε 10 ημέρες, πάνω από 30 εκατομμύρια αιτήσεις! Όπως φαίνεται, η Γερμανία θα είναι ο... Νο.1 προορισμός του καλοκαιριού του 2024! Τι θα γίνει με τα ελληνικά εισιτήρια, σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής;
Η αντίστροφη μέτρηση για το EURO 2024 έχει ξεκινήσει, για όσες χώρες έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους εκεί. Και σύμφωνα με τους ρυθμούς των αιτήσεων για ένα εισιτήριο, κάποιοι πνευματικά βρίσκονται ήδη εκεί!

Από τις 2 Δεκεμβρίου έως τις 12 του ίδιου μήνα, έγιναν περισσότερες από 30 εκατομμύρια αιτήσεις, από 206 χώρες συνολικά, για ένα μαγικό χαρτάκι! Μάλιστα, τα περισσότερα αιτήματα, πλέον, ήταν από ανθρώπους εκτός Γερμανίας. Ενδεικτικό πως το ποσοστό ήταν στο 59%, ενώ στην πρώτη φάση που είχαν «ανοίξει» οι πλατφόρμες, στο 35%!

Η μεγαλύτερη ζήτηση έρχεται από τις παρακάτω χώρες: Αλβανία, Τουρκία, Ουγγαρία, Αγγλία και Κροατία. Τι συμβαίνει, όμως, στην περίπτωση που προκριθεί και η Ελλάδα στην τελική φάση;

Όπως είναι γνωστό, η Εθνική μας ομάδα θα διεκδικήσει το εισιτήριό της μέσω των Play-Offs του Nations League, αντιμετωπίζοντας αρχικά το Καζακστάν και έπειτα, μία εκ των Γεωργίας και Λουξεμβούργου.

Εφόσον περάσουμε τα «εμπόδιά» τους, θα ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα, για να διατεθούν εισιτήρια προς πώληση, για τους Έλληνες φιλάθλους. Κάτι που ισχύει για τους φιλάθλους όλων των χωρών, οι οποίες συμμετάσχουν στην ίδια διαδικασία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0