Football Talk

Από τη Δανία ως το Βόρειο Λονδίνο: Πότε παίζουν οι αγγλικές ομάδες στο Champions League;

Από τη Δανία ως το Βόρειο Λονδίνο: Πότε παίζουν οι αγγλικές ομάδες στο Champions League;

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ κληρώθηκαν με Κοπεγχάγη και Πόρτο αντίστοιχα στους «16» του Champions League, με την UEFA να ανακοινώνει τις ημερομηνίες και τις ώρες έναρξης των τεσσάρων αναμετρήσεων. 

Η UEFA έκανε γνωστές τις ημερομηνίες και τις ώρες έναρξης των αναμετρήσεων των Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ στη φάση των «16» του Champions League. Οι δύο αγγλικές ομάδες θα αντιμετωπίσουν τις Κοπεγχάγη και Πόρτο αντίστοιχα, με στόχο μία θέση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Η... αρχή θα γίνει στην πρωτεύουσα της Δανίας, στις 13 Φεβρουαρίου, όπου οι «πολίτες» θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στις 22:00 ώρα Ελλάδος με την Κοπεγχάγη, ενώ η ρεβάνς της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα με τους... δήμιους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα λάβει χώρα στις 6 Μαρτίου (22:00) στο «Έτιχαντ». 

Από την πλευρά τους, οι «κανονιέρηδες» θα μπουν στη «μάχη», μία εβδομάδα αργότερα από τους πρωταθλητές Αγγλίας, καθώς το πρώτο ματς με την Πόρτο ορίστηκε για τις 22 Φεβρουαρίου (22:00) στην Πορτογαλία. Παράλληλα, ο επαναληπτικός του ζευγαριού είναι προγραμματισμένος για τις 12 Μαρτίου (22:00) στο «Έμιρεϊτς». 

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες και ώρες των αναμετρήσεων των Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, στους «16» του Champions League: 

Πρώτο σκέλος 

13/02 Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι 22:00

21/02 Πόρτο - Άρσεναλ 22:00

Δεύτερο σκέλος 

06/03 Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη 22:00

12/03 Άρσεναλ - Πόρτο 22:00

 

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0