Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 4-1: Η «βασίλισσα» ξανά στην κορυφή, με το παρόν και το… μέλλον της να σκοράρουν! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 4-1: Η «βασίλισσα» ξανά στην κορυφή, με το παρόν και το… μέλλον της να σκοράρουν! (video)

Η Τζιρόνα κερδίζει, θα κερδίζει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Εύκολη νίκη, τέσσερα γκολ στη Βιγιαρεάλ, ισάριθμοι διαφορετικοί σκόρερ και καταπληκτική εμφάνιση, με 10+ κόρνερ και διπλάσιες τελικές προσπάθειες. Στην κορυφή της La Liga ξανά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, με το τελικό 4-1 να ανεβάζει τις διαδοχικές, αήττητες αναμετρήσεις, στις… 15!

Εκπληκτική εμφάνιση, εξαιρετική Ρεάλ Μαδρίτης και άνετη νίκη με 4-1 επί της Βιγιαρεάλ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της La Liga.

 

Μία νίκη που η αλήθεια είναι πως ήρθε όσο εύκολα αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η «βασίλισσα» ήταν κυρίαρχη από την αρχή μέχρι το τέλος, δημιούργησε 20 ευκαιρίες για γκολ, σκόραρε με τέσσερις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, εκτέλεσε 11 κόρνερ και δέχθηκε μόλις μία εντός εστίας τελική προσπάθεια.

Ο Μπέλιγχαμ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, με το 20ο του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, να είναι γεγονός. Ακολούθησε το 2-0 από τον Ροντρίγκο στο 37’ και παρότι η φιλοξενούμενη μείωσε με τον Μοράλες, ο Ντίας στο 64’, επί της ουσίας «κλείδωσε» το τρίποντο για τους γηπεδούχους.

Δεν θα μπορούσε ωστόσο να υπάρχει ένα καλύτερο φινάλε από το γκολ του Λούκα Μόντριτς, μόλις μερικές ημέρες μετά το χαμένο πέναλτι με την Ουνιόν Βερολίνου. Ο Κροάτης βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στη σεζόν και κάπως έτσι, το παρόν και το… μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης συνδυάστηκαν, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετρά πλέον 15 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει χάσει μόνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Σεπτέμβριο και είναι στο +1 από την Τζιρόνα, με ένα ματς περισσότερο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0