Football Talk

Κώτσιρας: «Συγγνώμη, είναι ντροπή»

Κώτσιρας: «Συγγνώμη, είναι ντροπή»

Ξεκάθαρος ο Γιάννης Κώτσιρας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να επικρατεί με 3-2 (17/12).

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του, ο Γιάννης Κώτσιρας, στις δηλώσεις του ύστερα από το παιχνίδι στο Περιστέρι, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο, ενώ παράλληλα απολογήθηκε για την εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Θέλω να πω συγνώμη στον κόσμο για το αποτέλεσμα. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι να καταλάβουμε που είμαστε και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ήταν κομβικό το γκολ που δεχθήκαμε πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να δουλέψουμε αμυντικά γιατί είναι πολύ κακή εικόνα που δε γίνεται να την έχει ο Παναθηναϊκός. Το ότι δημιουργούμε περισσότερο αφήνει χώρους αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε αμυντικά.

Είναι άδικο για εμάς γιατί τα αποτελέσματα δε μας αντιπροσωπεύουν. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δουλέψουμε. Ξέρουμε τι αξίζουμε, κάπου το έχουμε χάσει πρέπει να το ξαναβρούμε. Πρέπει να δώσουμε βάσει στις λεπτομέρειες.

Φταίει πως έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης. Από ένα φάουλ δεχθήκαμε ένα τόσο εύκολο γκολ και πρέπει να τα διορθώσουμε όλα. Όλοι κάνουμε λάθη. Δεν είμαι ειδικός να κρίνω τον τερματοφύλακάς μας. Εγώ πιστεύω έχουμε τους καλύτερους τερματοφύλακες.

Δε μας επηρεάζει ο αποκλεισμός. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ και έχει να κάνει με την έλλειψη συγκέντρωσης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0