Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άιντραχτ 3-0: Συνεχίζει τους… θριάμβους ο Αλόνσο, που έχει «κατασκηνώσει» στην κορυφή (video)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άιντραχτ 3-0: Συνεχίζει τους… θριάμβους ο Αλόνσο, που έχει «κατασκηνώσει» στην κορυφή (video)

Άλλη μία μέρα, άλλη μία νίκη για την Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Ο Ισπανός έχει δημιουργήσει το απόλυτο… φόβητρο στη Γερμανία «διαλύοντας» και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-0, 17/12). Η κορυφή της Bundesliga της ανήκει μέχρι στιγμής κατηγορηματικά, βρισκόμενη στο +7 από τη Μπάγερν Μονάχου.

Συνεχίζει να μην βλέπει… κανέναν στην Bundesliga η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν το επόμενο… θύμα του δημιουργήματος του Τσάμπι Αλόνσο και αποχώρησε από το Μπάι Αρένα με μία 3αρα στην… πλάτη για την 15η αγωνιστική της Bundesliga.

Φοβερό ξεκίνημα για την Λεβερκούζεν με τον Μπόνιφεϊς να βρίσκει για άλλη μια φορά δίχτυα την φετινή σεζόν. Ο Νιγηριανός στο 14ο λεπτό «κεραυνοβόλησε» τον αντίπαλο κίπερ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, πετυχαίνοντας το 15 γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γκριμάλντο με το «μαγικό» αριστερό του πόδι, παραλίγο να σκοράρει, όμως η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Φίρπονγκ στο 52’ εκμεταλλεύτηκε την κακή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και με ένα κοντινό πλασέ προ κενής εστίας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο τρομερός Βιρτς «κλείδωσε» τη νίκη για τους γηπεδούχους λίγα λεπτά μετά. Στο 57’ ο Γερμανός πήρε την μπάλα από την εξαιρετική πάσα του Μπόνιφεϊς και με ένα γλυκό τσίμπημα την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Κοσουνού, Τα, Ταπσόμπα, Φρίμπονγκ, Παλάσιος, Τζάκα, Γκριμάλντο, Χόφμαν, Μπόνιφεϊς, Βιρτς

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ν. Τοπμόλερ): Τραπ, Μπούτα, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Γκέτσε, Λάρσον, Κνάουφ, Σαϊμπί, Ντινά Εμπίμπ, Ενκουνκού

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0