Football Talk

Άρης - ΟΦΗ 1-0: «Επαγγελματική» νίκη με την... υπογραφή του Νταρίντα

Άρης - ΟΦΗ 1-0: «Επαγγελματική» νίκη με την... υπογραφή του Νταρίντα
Με την... υπογραφή του Βλαντιμίρ Νταρίντα, ο Άρης επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο... άδειο Κλ. Βικελίδης και επέστρεψε στις νίκες στη Stoiximan Super League.

Ο Άρης ήθελε να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον ΟΦΗ και τα κατάφερε, αφού με το γκολ του Βλαντιμίρ Νταρίντα, οι «κίτρινοι» πήραν το «τρίποντο» (1-0) στη Θεσσαλονίκη, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δυσκολεύτηκε στην «εκκίνηση» του ματς, απέναντι στους Κρητικούς, οι οποίοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι στο ντεμπούτο του Πέπε Μελ στον πάγκο της ομάδας. Παρόλα αυτά, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του ματς στα... χέρια τους και κατόρθωσαν να φτάσουν σε αυτή την «επαγγελματική» νίκη.  

Με αυτό τον τρόπο, ο 5ος Άρης έφτασε τους 23 βαθμούς και εδραιώθηκε στην πεντάδα της κατάταξης, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 15  βαθμούς και στην 8η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. 

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί και στο 14ο λεπτό ανάγκασαν τον Κουέστα να κάνει μία δύσκολη επέμβαση, έπειτα από σέντρα - σουτ του Νέιρα.

Στο 24’, οι «κίτρινοι» απάντησαν στην πίεση των Κρητικών, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν με τον Μορόν, ο οποίος επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Ισπανός σέντερ φορ, το έκανε ο Νταρίντα στο 39’. Οι γηπεδούχοι «ξεδιπλώθηκαν» όμορφα στην αντεπίθεση και ο Τσέχος χαφ, κέρδισε μία κόντρα και εν συνεχεία πλάσαρε εύστοχα τον Μπάουμαν για το προβάδισμα της ομάδας του Άκη Μάντζιου. 

Στο δεύτερος μέρος και συγκεκριμένα στο 74ο λεπτό, ο ΟΦΗ έφερε το ματς στα ίσα με τον Λουίς Φελίπε, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε, αφού σύμφωνα με τους διαιτητές, στην αρχή της φάσης, η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, σε προσπάθεια του Αμπάντα. Από το ριπλέι που δόθηκε, η φάση ήταν αρκετά οριακή, με τους Κρητικούς πάντως να «φωνάζουν» για αυτή τη στιγμή της αναμέτρησης. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Νταρίντα, Πάρντο (62’ Βερστράτε), Μενέντες (83’ Κάρλσον), Σουλεϊμάνοφ (83’ Τζούρασεκ), Ζουλ (83’ Σαβέιρο), Μορόν (89' Ζαμόρα)..

ΟΦΗ (Π. Μελ): Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγιέγος (79’ Γκλέιζερ), Τοράλ (74’ Ριέρα), Λάρσον, Αμπάντα, Νέιρα (64’ Μπάκιτς), Μοσκέρα (64’ Φελίπε), Ντίκο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0