Football Talk

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μάρκο Σίλβα - Σενάριο για «βαριά» τιμωρία!

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μάρκο Σίλβα - Σενάριο για «βαριά» τιμωρία!
Ο Μάρκο Σίλβα εξέφρασε σε έντονο ύφος τα παράπονά του για τη διαιτησία, μετά την εκτός έδρας ήττα της Φουλαμ από τη Νιούκαστλ και φαίνεται πως κινδυνεύει με «βαριά» τιμωρία!

Ο Μάρκο Σίλβα ήταν έξαλλος, αμέσως μετά την εκτός έδρας ήττα της Φούλαμ από τη Νιούκαστλ (3-0) και σε δηλώσεις του, ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε τα παράπονά του για τις αποφάσεις του διαιτητή, Σάμιουλ Μπάροτ.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Άγγλου ρέφερι, κάνοντας λόγο για... ανικανότητα! Φυσικά, στο «νησί» έχει γίνει αρκετός «ντόρος» σχετικά με αυτές τις δηλώσεις, την ώρα που υπάρχουν βάσιμα σενάρια, που θέλουν τον Μάρκο Σίλβα να κινδυνεύει και με «βαριά» τιμωρία για όσα ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με δέκα παίκτες από το 22ο λεπτό, λόγω αποβολής του Ραούλ Χιμένες, για μαρκάρισμα στον Σιν Λονγκσταφ


Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Σίλβα:  

«Ήταν ένα απογοητευτικό απόγευμα. Ήταν πιθανότατα το ήσυχο ματς που χρειαζόταν η Νιούκαστλ μετά από έναν αγώνα Champions League. Δεν φταίμε εμείς για αυτό. 

Πριν από την κόκκινη κάρτα υπήρχε ξεκάθαρη αγκωνιά από τον Λασέλς. Ήξερε ότι ο Χιμένες ήταν εκεί και είχε παρατεταμένο τον αγκώνα του. Μέχρι το 21ο λεπτό ο διαιτητής δεν μας έδωσε ούτε ένα φάουλ. Για τη Νιούκαστλ κάθε φάση ήταν φάουλ. 

Σε αυτά τα παιχνίδια ο διαιτητής πρέπει να έχει την ικανότητα να αντέξει την πίεση του κοινού. Η Premier League πρέπει να ορίζει διαιτητές με εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστούν την πίεση. Αυτό ήταν το καλύτερο παράδειγμα διαιτητή που δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστή αυτή την πίεση».

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0