Football Talk

Τα τελευταία λόγια του Νεστορίδη: «Έζησα το όνειρο τής επιστροφής στο σπίτι μας!»

Τα τελευταία λόγια του Νεστορίδη: «Έζησα το όνειρο τής επιστροφής στο σπίτι μας!»
Βαρύ είναι το κλίμα από το πρωί του Σαββάτου (16/12), αφού είναι η μέρα που σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ και όλος ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετούν τον Κώστα Νεστορίδη, με τον γιο του, Γιώργο, να μεταφέρει τα τελευταία λόγια του πατέρα του πριν φύγει από την ζωή.
Η ΑΕΚ και όλος ο ελληνικός αθλητισμός θρηνούν τον χαμό του Κώστα Νεστορίδη σε ηλικία 93 ετών.

Οι φίλοι της Ένωσης και όχι μόνο έχουν συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Από την πλευρά του ο γιος του, Γιώργος Νεστορίδης, μετέφερε τα τελευταία λόγια του πατέρα του λίγο πριν φύγει από την ζωή μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, πλημμυρίζοντας με συγκίνηση τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς.

«Εγώ λοιπόν σάς χαιρετώ καί θά σάς βλέπω από ψηλά... Φεύγω Νταμπλούχος... Χορτασμένος από δόξα καί αγάπη... Έζησα το όνειρο τής επιστροφής στο σπίτι μας... Θά είμαι μέσα σέ κάθε αγώνα (Το φρόντισε Ό Πρόεδρος μας!!) Στήν μοναδική μου ΑΕΚ πού τήν αγάπησα πιο πάνω καί από τήν ζωή μου..

Πάω νά κάνω δίδυμο με τόν φίλο μου τόν Μίμη... νά θυμηθούμε τά παλιά...τόν Κέρβερο Στέλιο καί πού καί που θά μας λέει καί κανά τραγούδι Ο Στελαρας ...... Αντίο Σας ευχαριστώ για Τήν αγάπη πού Μου δώσατε τόσα χρόνια απλόχερα.!!», ήταν το τελευταίο μήνυμα του Κώστα Νεστορίδη.



www.bnsports.gr

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0