Football Talk

Βαθμολογία UEFA: «Άλμα» δύο θέσεων, θετικό βράδυ για την Ελλάδα, το βλέμμα σε Ισραήλ και Νορβηγία!

Βαθμολογία UEFA: «Άλμα» δύο θέσεων, θετικό βράδυ για την Ελλάδα, το βλέμμα σε Ισραήλ και Νορβηγία!

Θετικά εξελίχθηκε το βράδυ για την Ελλάδα ως προς την βαθμολογία της UEFA, εξαιτίας των επικρατήσεων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

 Άλμα δύο θέσεων για την Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA μετά τις νίκες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των εκπροσώπων της Ελλάδας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και του Europa Conference League. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πανηγύρισαν νίκες επί των Ελσίνκι και Μπάτσκα Τόπολα αντίστοιχα, ενώ από την άλλη Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ηττήθηκαν από Μακάμπι Χάιφα και Άγιαξ αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα αυτά αποτυπώνονται σε 800 βαθμούς για τη χώρα μας στην ειδική βαθμολογία της UEFA που της δίνουν την δυνατότητα να σκαρφαλώσει στην 17η θέση, προσπερνώντας τόσο τη Σερβία όσο και την Ουκρανία, από τη στιγμή που τα αποτελέσματα ευνόησαν την κατάσταση.

Πέραν της ήττας από την Μπάτσκα Τόπολα, οι Σέρβοι είδαν την Τσουκαρίτσκι να χάνει από την Φιορεντίνα στο Βέλγιο από την Γκενκ. Η μοναδική εκπρόσωπος της Ουκρανίας στη βραδιά ήταν η Ζόρια Λούχανσκ που επικράτησε της Μπρέινταμπλικ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, στις θέσεις ακριβώς πάνω από την Ελλάδα, βρίσκεται το Ισραήλ (16η θέση, με 1700 πόντους διαφορά) και η Νορβηγία (15η, με 1950 βαθμούς) θέση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0