Football Talk

Βαριά «καμπάνα» στη Λέγκια Βαρσοβίας: Ποινές από την UEFA, πληρώνει τα... σπασμένα της Άστον Βίλα!

Βαριά «καμπάνα» στη Λέγκια Βαρσοβίας: Ποινές από την UEFA, πληρώνει τα... σπασμένα της Άστον Βίλα!
Η Λέγκια Βαρσοβίας τιμωρήθηκε με βαρύ πρόστιμο και απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της, για τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ.

Με βαριά «καμπάνα» τιμωρήθηκε η Λέγκια Βαρσοβίας από την UEFA, για τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει οι οπαδοί της στο εκτός έδρας ματς με την Άστον Βίλα στις 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, στον πολωνικό σύλλογο επιβλήθηκε πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ, την ώρα που απαγορεύτηκε στην ομάδα η πώληση εισιτηρίων σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, για τους επόμενους πέντε αγώνες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για τα σοβαρά επεισόδια που είχαν δημιουργήσει οι Πολωνοί στο Μπέρμιγχαμ, είχαν διακομισθεί τέσσερις αστυνομικοί στο νοσοκομείο, ενώ είχαν συλληφθεί και 46 οπαδοί.

Μάλιστα, πέρα από την τιμωρία που επέβαλε στην Λέγκια, η UEFA διέταξε την ομάδα από τη Βαρσοβία, να έρθει σε επαφή με την Άστον Βίλα, έτσι ώστε να διευθετηθούν οι ζημιές που είχαν προκληθεί εκείνο το βράδυ και οι οποίες έχουν να κάνουν με σπασμένους φράχτες και στύλους φωτισμού.

www.bnsports.gr


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0