Football Talk

Τεν Χαγκ: «Δεν αξίζαμε την ήττα, αλλά... χάσαμε!»

Τεν Χαγκ: «Δεν αξίζαμε την ήττα, αλλά... χάσαμε!»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επιμένει να μιλά για καλές εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο χειρότερο timing.

Η αρχή είχε γίνει με τη Γαλατασαράι. Αυτήν τη φορά, επαναλήφθηκε μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου και την ολοκλήρωση του... δράματος, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήθελαν μόνο νίκη. Εν τέλει ηττήθηκαν κι έμειναν εκτός Ευρώπης, ενώ έπαιζαν σε ομίλους, μετά από πολλά πολλά χρόνια.

Ο Τεν Χαγκ, πάντως, φρόντισε να δηλώσει χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας του, λέγοντας εν ολίγοις, πως το αποτέλεσμα την αδικεί!

«Σήμερα, η απόδοση ήταν πολύ καλή και δεν αξίζαμε να ηττηθούμε, αλλά χάσαμε το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά και ήδη, έχει γίνει viral.

Όσον αφορά στον αποκλεισμό, ανέφερε:

«Δεν είμαι λυπημένος. Δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε. Πρέπει να μάθουμε από αυτό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στο Champions League. Πρέπει να κάνουμε κάποιες καλές εμφανίσεις στην Premier League και να επιστρέψουμε στο Champions League.

Δεν αποκλειστήκαμε σε αυτό το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο. Είχαμε καλές εμφανίσεις, αλλά κάναμε και λάθη. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν έχουμε αρκετούς βαθμούς.

Είμαστε απογοητευμένοι ως ομάδα, ως προπονητής είμαι απογοητευμένος. Θα έπρεπε να είχαμε πάει καλύτερα. Η σημερινή εμφάνιση ήταν πολύ καλή.

Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά χάσαμε το παιχνίδι. Αλλά και η Μπάγερν είναι καλή ομάδα. Ακόμη και όταν δεν είναι στο παιχνίδι, έχουν ατομική ποιότητα και χρειάζονται μόνο μια στιγμή. Δυστυχώς αυτό συνέβη.

Ξέρουμε ότι θέλουμε να είμαστε πιο συνεπείς. Ως προπονητής πρέπει να βελτιώσω την ομάδα, πρέπει να την καθοδηγήσω και οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη. Πρέπει να το κάνουμε μαζί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0