Football Talk

«Έξαλλος» ο Κλοπ: «Ήσουν αγενής, αλλά εσείς μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε, εγώ όχι!»

«Έξαλλος» ο Κλοπ: «Ήσουν αγενής, αλλά εσείς μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε, εγώ όχι!»
Ένταση ανάμεσα στον Γιούργκεν Κλοπ και δημοσιογράφο του Amazon TV, με αφορμή ένα χιουμοριστικό σχόλιο, το οποίο δεν φάνηκε και πολύ... αστείο, στον προπονητή της Λίβερπουλ.
Η Λίβερπουλ επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (06/12, 2-0) και συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην Άρσεναλ και την πρωτιά, μετά από 15 αγωνιστικές στην Premier League. Τα παράπονα του Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο, παραμένουν.

Το βαρύ πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων της Λίβερπουλ, συνεχίζουν να κάνουν έξαλλο τον Γερμανό κόουτς, και χώρος για... αστεία στο συγκεκριμένο κομμάτι, δεν υπάρχει.

Το κατάλαβε από πρώτο χέρι ο παρουσιαστής του Amazon TV, που στο flash interview μετά το ματς της Τετάρτης (06/12), μίλησε για «αγαπημένη» ώρα στο ματς της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας, το οποίο έχει οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο στις 14:30 (09/12).

«Δεν καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο, αν και εργάζεσαι εντός αυτού, άρα γιατί να συζητήσω και να εξηγήσω; Θα επιστρέψουμε μεσάνυχτα, θα κάνουμε δυο προπονήσεις και θα πάμε να ξαναπαίξουμε. Ήσουν αγενής. Η διαφορά μας είναι πως ενώ εσείς μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε ως δημοσιογράφοι, εγώ δεν μπορώ να κάνω το ίδιο γιατί θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα…» ήταν τα λόγια του Κλοπ, που αποχώρησε βιαστικά και φανερά ενοχλημένος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0