Football Talk

Το «θαύμα» της Ζααρμπρίκεν δε σταματά: Μετά την Μπάγερν, απέκλεισε και την Άιντραχτ από το Κύπελλο!

Το «θαύμα» της Ζααρμπρίκεν δε σταματά: Μετά την Μπάγερν, απέκλεισε και την Άιντραχτ από το Κύπελλο!

Σε «σφαγέα γιγάντων» εξελίσσεται η Ζααρμπρίκεν. Η μικρή γερμανική ομάδα που είχε «κλείσει» το σπίτι της Μπάγερν και που «ψαλίδισε τα όνειρα» του Χάρι Κέιν για να πανηγυρίσει έναν από τους υπό διεκδίκηση τίτλους… εκτέλεσε εντός έδρας (2-0) και την περυσινή φιναλίστ του DFB POKAL, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ετοιμάζεται για μάχη στη προημιτελική φάση με την ασταμάτητη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

 

Η ομάδα από την γερμανική πόλη του «άνθρακα» που τοποθετείται στη γερμανογαλλική μεθόριο είναι αναμφίβολα η «Σταχτοπούτα» του φετινού Κυπέλλου Γερμανίας. Το έχει ξανακάνει και μάλιστα τη σεζόν 2019/2020 έφτασε μία «ανάσα» από τον τελικό, ποτέ άλλοτε όμως τόσο εμφατικά, αποκλείοντας κατά σειρά τις Μπάγερν Μονάχου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.



Τα τέρματα της Ζααρμπρίκεν σημείωσαν οι Μπρίνκερ και Κέρμπερ σε διάστημα ενός τετάρτου (64’ και 78’) με τον πρώτο μάλιστα να έχει και ακυρωμένο, με υπόδειξη VAR, γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Απογοητευτική για ένα ακόμη παιχνίδι η Άιντραχτ του Ντίνο Τοπμέλερ, του οποίου η θέση στον πάγκο της ομάδας της Φρανκφούρτης κρίνεται κάθε άλλο παρά ασφαλής. Με δέκα παίκτες από το 82’ αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς αποβλήθηκε στο 82’ με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Νοέλ Φιτκέου.

Αυτή είναι ένατη φορά στην ιστορία της, που η ομάδα από το Ζααρμπρίκεν προκρίνεται στη φάση των 8 του Κυπέλλου Γερμανίας, με πλέον πρόσφατη επίδοση την πορεία του 2019/2020, η οποία ανακόπηκε στα ημιτελικά και πάλι από τις «ασπιρίνες».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0