Football Talk

Το… τρελό φινάλε στη Λάρισα: Από την «γκάφα» του Μαρκετζάνι, στο απίθανο βολέ του Γιουμπιτάνα! (video)

Το… τρελό φινάλε στη Λάρισα: Από την «γκάφα» του Μαρκετζάνι, στο απίθανο βολέ του Γιουμπιτάνα! (video)

Τρομερές συγκινήσεις προσέφερε το φινάλε της αναμέτρησης μεταξύ της Λάρισας και του Ατρομήτου (1-1, 06/12), για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Για 80 λεπτά η απόλυτη… ηρεμία και στο φινάλε το χάος! Καθώς φαίνεται, Λάρισα και Ατρόμητος κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος, αφού στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μπορεί να έμειναν στο 1-1, αλλά φρόντισαν ώστε να το κάνουν με τρόπο εντυπωσιακό!

Αρχικά, στο 80’ ο γκολκίπερ της ομάδας από το Περιστέρι, Μαρκετζάνι έκανε ένα ολέθριο λάθος, έχασε την μπάλα σε καίριο σημείο, χωρίς να πιέζεται ουσιαστικά και ο Όγκμποε που βρέθηκε στο σωστό σημείο, την κατάλληλη στιγμή, έγραψε με ευκολία το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων!


Το ματς όμως, δεν είχε τελειώσει! Ο… άσος στο μανίκι του Ατρομήτου λεγόταν Γιουμπιτάνα, που με ένα απίθανο βολέ με τη μία στο τελευταίο δευτερόλεπτο, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Σουλούκου, για να φέρει το ζευγάρι σε απόλυτη ισορροπία και να αφήσει ανοιχτή τη ρεβάνς!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0