Football Talk

Λάρισα – Ατρόμητος 1-1: Ο Γιουμπιτάνα «διόρθωσε» το λάθος του Μαρκετζάνι κι αφήνει ανοιχτή τη ρεβάνς! (video)

Λάρισα – Ατρόμητος 1-1: Ο Γιουμπιτάνα «διόρθωσε» το λάθος του Μαρκετζάνι κι αφήνει ανοιχτή τη ρεβάνς! (video)

Δέκα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, ο Όγκμποε εκμεταλλεύτηκε το δώρο του Μαρκετζάνι και έδειχνε να χαρίζει τη νίκη στη Λάρισα! Ο Ατρόμητος όμως στο τελευταίο δευτερόλεπτο ισοφάρισε (1-1, 06/12) με τον Γιουμπιτάνα και έτσι τα πάντα είναι πιθανά στη ρεβάνς του συγκεκριμένου ζευγαριού για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Δραματικό ήταν το φινάλε του πρώτου αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μεταξύ της Λάρισας και του Ατρομήτου! Οι Θεσσαλοί εκμεταλλεύτηκαν το ολέθριο λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων για να πάρουν το προβάδισμα στο 80’, αλλά ο Γιουμπιτάνα μίλησε -κυριολεκτικά- τελευταίος, για να γράψει το 1-1 και αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς!

Οι γηπεδούχοι είχαν τις πρώτες καλές στιγμές του παιχνιδιού με ένα φάουλ του Παπανικολάου και ένα σουτ του Ηλιάδη, αλλά ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που άγγιξε το γκολ στο 15’.

Ο Γιουμπιτάνα σέντραρε, βρίσκοντας τον Βαλένσια που με κοντινή προβολή λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, αλλά είδε τον Σουλούκο να αποκρούει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 20ο λεπτό το ματς διακόπηκε προσωρινά, καθώς υπήρξε ρίψη αντικειμένων γύρω από τον βοηθό.

Στο 28’, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τελικά δίχτυα με τον Πεδρόσο, αλλά ακυρώθηκε καθώς ο βοηθός είχε υποδείξει πως ήταν σε θέση οφσάιντ.


Στο δεύτερο μέρος η Λάρισα πήρε μέτρα και απείλησε με πλασέ του Μπρου στο 69’, για να πετύχει τελικά το πολυπόθητο γκολ στο 80’. Ο Μαρκετζάνι έχασε την μπάλα έπειτα από πολύ άσχημο κοντρόλ, ο Όγκμποε έκλεψε και δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα για το 1-0!


Ο Γιουμπιτάνα όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη για τους φιλοξενούμενους! Στο 90+5’, έπειτα από σέντρα του Ρομπάιγ, πήρε το ριμπάουντ από την απομάκρυνση του Ηλιάδη και σούταρε με τη μία για να διαμορφώσει το τελικό 1-1!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάρισα (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Καλουτσικίδης, Πλέγας, Μαϊδανός, Κοσονού, Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Μπρου, Πεδρόσο

Ατρόμητος (Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Πομώνης, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα, Κουέν, Ντίρκς, Βαλένσια, Τζοβάρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0