Football Talk

Στηρίζει τους διαιτητές ο Παναθηναϊκός: «Αν τα περιστατικά συνεχιστούν, το ποδόσφαιρο θα παραμείνει όμηρο της ανομίας»

Στηρίζει τους διαιτητές ο Παναθηναϊκός: «Αν τα περιστατικά συνεχιστούν, το ποδόσφαιρο θα παραμείνει όμηρο της ανομίας»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της απόφασης των διαιτητών να απέχουν από την επόμενη αγωνιστική της Stoiximan Super League, πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της.

Οι απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου, είχαν ως άμεση συνέπεια την απόφαση των διαιτητών να δηλώσουν κώλυμα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, για τους αγώνες της Stoiximan Super League.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση που εξέδωσε, στηρίζει τη συγκεκριμένη θέση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χαιρετίζει τη σημερινή απόφαση των διαιτητών να απέχουν από τα καθήκοντα τους την επόμενη αγωνιστική, μετά τις σοβαρότατες απειλές κατά της ζωής και της οικογένειας του, που δέχθηκε ο διαιτητής κ. Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Προκειμένου, η απόφαση τους να αποτελέσει έναυσμα για ουσιαστική κάθαρση στο ποδόσφαιρο, καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν υποστεί μέχρι σήμερα οιασδήποτε μορφής βία ή πίεση σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων τους απο οιαδήποτε ομάδα ή παράγοντα, να καταθέσουν άμεσα τα σχετικά γεγονότα στην έρευνα που διεξάγεται από τον αξιότιμο κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Αν σιωπήσουν και μείνουν για άλλη μια φορά ατιμώρητοι οι δράστες των απειλών και της βίας εις βάρος τους, είναι απολύτως βέβαιο ότι τέτοια περιστατικά θα συνεχιστούν αμείωτα και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει όμηρο της ανομίας και της διαφθοράς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0