Football Talk

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Με… γκολάρα ο Φέλιξ «πλήγωσε» την ομάδα στην οποία ανήκει (video)

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Με… γκολάρα ο Φέλιξ «πλήγωσε» την ομάδα στην οποία ανήκει (video)

Με αρκετά… εκδικητική διάθεση παρουσιάστηκε ο Ζοάο Φέλιξ, στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (1-0, 03/12) και πανηγύρισε έξαλλα, ενώ ακόμη ανήκει στην ομάδα της Μαδρίτης.

Στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της La Liga, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, οι «μπλαουγκράνα» ήταν οι μεγάλοι νικητές (1-0, 03/12). Ο Φέλιξ σκόραρε από το πρώτο ημίχρονο το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης και το πανηγύρισε με την… ψυχή του. Σίγουρα βέβαια αυτό δεν θα άρεσε στους οπαδούς της Ατλέτικο, καθώς ο παίκτης ακόμη τους ανήκει και αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπαρτσελόνα.

Ο Κούντε στο 13ο λεπτό με εξαιρετική πάσα, βρήκε τον Λεβαντόφσκι στην αντίπαλη περιοχή, με τον Πολωνό να «εκτελεί» ιδανικά.

 Ο Ραφίνια με εξαιρετική πάσα έβγαλε σε πλάγια θέση τον Φελιξ. Ο Πορτογάλος με υπέροχο «τσίμπιμα» της μπάλας… τιμώρησε την ομάδα στην οποία ανήκει και έκανε το 1-0 στο 28ο λεπτό.

Ο Όμπλακ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου απέκρουσε άλλη μία προσπάθεια του Φέλιξ, διατηρώντας το 1-0.

Φοβερός Ραφίνια στο 58ο λεπτό, με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σλοβένου κίπερ.

Η πρώτη σημαντική προσπάθεια της Ατλέτικο προήλθε από τα πόδια του Μοράτα. Ο Ισπανός επιθετικός δεν κατάφερε από ευνοϊκή θέση να πλασάρει ιδανικά τον Πένα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Πένα, Κούντε, Αραούχο, Κρίστενσεν, Κανσέλο, Ντε Γιονγκ, Γκουντογκάν, Πέδρι (89' Λόπες), Ραφίνια (77' Γιαμάλ), Λεβαντόφσκι, Φέλιξ (77' Τόρες)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ν. Σιμεόνε): Όμπλακ, Ρικέλμε (46' Κορέα), Ερμόσο, Βίτσελ, Χιμένεζ (46' Λίνο), Μολίνα, Ντε Πολ, Κόκε (66' Σαούλ), Γιορέντε, Μοράτα (65' Ντεμπάι), Γκριεζμάν


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0