Football Talk

Νάπολι – Ίντερ 0-3: Ντέρμπι μόνο στα… χαρτιά, δεν το κουνούν από την κορυφή οι «νερατζούρι»! (video)

Νάπολι – Ίντερ 0-3: Ντέρμπι μόνο στα… χαρτιά, δεν το κουνούν από την κορυφή οι «νερατζούρι»! (video)

Με τους Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα και Τουράμ να βρίσκουν δίχτυα, η Ίντερ πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της πρωταθλήτριας Νάπολι (03/12, 0-3) και παραμένει στην κορυφή της Serie A, μετά και το πέρας της 14ης αγωνιστικής.

Μετέτρεψε το ντέρμπι σε… τυπική διαδικασία! Η Ίντερ ήταν καταιγιστική, δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Νάπολι να πιστέψει πως θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς και έτσι πήρε τη νίκη με 3-0 (03/12), για την 14η αγωνιστική της Serie A.

Οι «νερατζούρι» συνεχίζουν σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έφτασαν τους 35 βαθμούς, φεύγοντας εκ νέου στο +2 από τη δεύτερη Γιουβέντους. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι συνεχίζει να απογοητεύει, παραμένοντας με 24 βαθμούς στην πέμπτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Τουράμ. Παρ’ όλα αυτά, τελικά το γκολ του Γάλλου επιθετικού ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Στο 36’ ο Πολιτάνο λίγο έλειψε να βάλει μπροστά στο σκορ τους «παρτενοπέι», όμως είδε το σουτ του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά, ο Τσαλχάνογλου ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ την Ίντερ, με ένα καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή, για να γράψει το 1-0 στο 44’!


Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, στο 62’, ο Μαρτίνες μοίρασε στον Μπαρέλα, με τον τελευταίο να περνά εντυπωσιακά την άμυνα της Νάπολι και να νικά τον Μερέτ για να διπλασιάσει τα τέρματα των Μιλανέζων.


Από εκεί και πέρα το ματς έδειχνε να έχει ήδη κριθεί. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μάρκους Τουράμ, που πήρε την πάσα από τον Κουαδράδο και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ίντερ!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι (Ματσάρι): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Έστιγκαρντ, Νατάν (87' Τζερμπίν), Έλμας (75' Λίντστρεμ), Λομπότκα (75' Ζιελίνσκι), Ανγκισά, Πολιτάνο (68' Ρασπαντόρι), Όσιμεν, Κβαρατσχέλια

Ίντερ (Ιντζάγκι): Ζόμερ, Νταρμιάν (86' Μπίσεκ), Ντε Φράι (18' Αουγκούστο), Ατσέρμπι, Ντάμφρις (77' Κουαδράδο), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (77' Φρατέζι), Ντιμάρκο, Τουράμ (86' Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0