Football Talk

Άουγκσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ιάγκο και Γιένσεν έκοψαν τα... φτερά των αποπροσανατολισμένων «αετών» (video)

Άουγκσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ιάγκο και Γιένσεν έκοψαν τα... φτερά των αποπροσανατολισμένων «αετών» (video)

Μετά την «φρέσκια» ήττα της από τον ΠΑΟΚ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μοιάζει αποσυντονισμένη, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, από την οποία ηττήθηκε (2-1) την Κυριακή (03/12) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Μοιάζει χαμένη η Άιντραχτ, η οποία φιλοξενήθηκε από την Άουγκσμπουργκ την Κυριακή (03/12) και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι. Είχε την ευκαιρία να περάσει στην 6η θέση και την χαράμισε, αφήνοντας την οικοδέσποινα να επικρατήσει 2-1.

Η Άουγκσμπουργκ μπορεί να μην διατηρούσε την μεγαλύτερη κατοχή στην μπάλα, όμως έλεγχε το παιχνίδι. Στο 29’ ο Ουντουοκάι βρήκε τα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Δεν άργησαν να βρουν την λύση οι παίκτες του Τόρουπ, αφού στο 35’ ο Ντεμίροβιτς «σέρβιρε» μια πάσα στον Γιένσεν, ο οποίος τελείωσε τη φάση με ένα έξοχο σουτ. Ο Ιάγκο μπήκε στο «παρεάκι» των σκόρερ, αφού στο 58’ αύξησε το προβάδισμα με ένα γκολ, το οποίο έδειξε τις ιδιαίτερες ικανότητές του.

Η οικοδέσποινα είχε την ευκαιρία και για τρίτο γκολ, όμως το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντεμίροβιτς στο 76’ ήταν άστοχο. Ήρθε μετά και το αυτογκόλ του Ντάμεν στο 78’ και κάπως τυχαία η Άιντραχτ βρέθηκε να απειλεί.

Τελικά, όσες αλλαγές και να έκανε ο Τοπμέλερ, το τελικό 2-1 δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει. Η Άουγκσμπουργκ υπερασπίστηκε την τιμή της και οι «αετοί» εοιμάζονται για τον απολογισμό της ημέρας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άουγκσμπουργκ (Γ. Τόρουπ): Ντάμεν, Μπάμπου, Χουγουελίου, Ουντουοκάι, Πεντέρσεν, Ρετζμπέτσαϊ, Ντορς (84’ Ένγκελς), Γιένσεν (67’ Βάργκας), Ντεμίροβιτς (84’ Μίτσελ), Ιάγκο, Τιτς (76’ Μπέλιο)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ντ. Τοπμέλερ): Τραπ, Μπούτα (46’ Νκούνκου), Τούτα, Πάτσο, Μαξ, Άρονσον (46’ Σαϊμπί), Κοχ, Λάρσον (81’ Νγκάνκαμ), Εμπιμπέ (64’ Γιάκιτς), Μάρμους, Νάουφ (64’ Γκέτσε)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0