Football Talk

Φούντας: «Δέχθηκα μπούλινγκ στην Αμερική, δεν υπήρξα ποτέ ρατσιστής»

Φούντας: «Δέχθηκα μπούλινγκ στην Αμερική, δεν υπήρξα ποτέ ρατσιστής»

Ο Φούντας πέρασε δύσκολες στιγμές στην Αμερική με την φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, όταν και χαρακτηρίστηκε ως ρατσιστής. Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για αυτές τις δύσκολες μέρες και τον λόγο που επέλεξε την Τουρκία ως τον επόμενο... σταθμό της καριέρας του.

Ο Ταξιάρχης Φούντας μίλησε στο επίσημο περιοδικό της Τράμπζονσπορ και στάθηκε κυρίως στην περίοδο που κατηγορήθηκε ως ρατσιστής στην Αμερική.

Ο 28χρονος επιθετικός αποχώρησε από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και επέλεξε την Τουρκία, για να συνεχίσει την καριέρα του, δίνοντας και τη δική του εξήγηση για την επιλογή αυτή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ταξιάρχης Φούντας:

«Το αποφάσισα αμέσως, υπήρχαν ήδη Έλληνες παίκτες στην Τραμπζονσπόρ. Καθώς περνούσε ο καιρός, συνειδητοποίησα πόσο σωστή ήταν η απόφασή μου", δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, πριν προσθέσει ότι ο κύριος λόγος που εντάχθηκε στο δυνατό της ομάδας ήταν ότι δεν έχει κατακτήσει ποτέ του πρωτάθλημα ή Κύπελλο.

Δεν θυμάμαι. ακριβώς πριν από πόσα χρόνια, αλλά είδα έναν ψυχολόγο. Το λέω γιατί δεν είναι λάθος. Έχω κάποια προβλήματα. Ήμουν ταλαντούχος παίκτης, αλλά γενικά, πήγαινα πίσω παρά μπροστά. Αυτό ήταν το πρόβλημα και είδα έναν ψυχολόγο, με βοήθησε πολύ. Αν δεν έχεις καλή ψυχολογία , όλα τελείωσαν. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ένιωσα μπούλινγκ στην Αμερική. Επειδή δύο παίκτες μου είπαν ότι είμαι ρατσιστής. Δεν υπήρξα ποτέ ρατσιστής. Πήγαινα σπίτι κάθε φορά και έλεγα στη γυναίκα μου ότι δεν θέλω να παίξω αυτό το καταραμένο ποδόσφαιρο».

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0