Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη 0-0: Οι Βαυαροί είναι πρώτοι, κατέβασαν ταχύτητα και… δυσκολεύουν τη Γιουνάιτεντ!

Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη 0-0: Οι Βαυαροί είναι πρώτοι, κατέβασαν ταχύτητα και… δυσκολεύουν τη Γιουνάιτεντ!

Κακή εμφάνιση, διόλου πειστική Μπάγερν Μονάχου, έμεινε στο 0-0 με την Κοπεγχάγη και… ανέβασε τους Δανούς στη 2η θέση του πρώτου ομίλου. Προσπερνούν τη Γαλατασαράι στην ισοβαθμία, ξεπερνούν για έναν πόντο πλέον, την «ουραγό» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ποιος να το φανταζόταν. Ποιος να το περίμενε. Σίγουρα… κανείς, είτε συζητάμε για παίκτη στο «στρατόπεδο» της Κοπεγχάγης, είτε για μέλος στην ομάδα των άμεσα ενδιαφερόμενων, της Γαλατασαράι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ποιος θα πίστευε άλλωστε πως οι Δανοί θα μεταβούν στη Γερμανία και θα καταφέρουν να κρατήσουν στο «μηδέν», ακόμη και την αδιάφορη Μπάγερν Μονάχου, με το τελικό 0-0 να μοιάζει με «χρυσάφι» για αυτούς.

Ανέβηκαν στη 2η θέση του ομίλου, ξεπέρασαν στον… πόντο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προσπέρασαν στην ισοβαθμία την τούρκικη ομάδα, όντες πλέον το φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Η αλήθεια είναι πως η Μπάγερν προσπάθησε, αλλά αυτό δεν φάνταζε αρκετό. Κατέγραψε μόλις δύο εντός εστίας τελικές, τις μισές δηλαδή από την Κοπεγχάγη και δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, βλέποντας το σερί 17 διαδοχικών αγώνων να διακόπτεται.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0