Football Talk

Πήρε πέναλτι γιατί είναι ο Κριστιάνο, αρνήθηκε να το εκτελέσει και πάλι τον συγκρίνουμε με τον Μέσι!

Πήρε πέναλτι γιατί είναι ο Κριστιάνο, αρνήθηκε να το εκτελέσει και πάλι τον συγκρίνουμε με τον Μέσι!

Τρομερή κίνηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τρομερή κίνηση θα ήταν, ακόμη και αν την έκανε κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Αλλά από τον… εγωιστή Πορτογάλο «αστέρα», δεν το περιμένουν πολλοί. Και τώρα που αρνήθηκε να καταλογιστεί ένα τέτοιο πέναλτι, πάλι τον κατακρίνουμε!

Σπουδαία κίνηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος «αστέρας» κέρδισε πέναλτι για την Αλ Νασρ στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης απέναντι στην Περσέπολις για το Champions League της Ασίας, όμως άμεσα προχώρησε σε μια ενέργεια που κέρδισε το χειροκρότημα.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε «σούπερ σταρ» των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, κατευθύνθηκε προς τον ρέφερι και του ζήτησε να ανακαλέσει την απόφασή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει πέναλτι.

Έτσι και έγινε. Ευθύς αμέσως, η απόφαση αυτή του Πορτογάλου έγινε viral και αποδεκτή από όλους. Ίσως γιατί πολλοί θα θεωρούσαν πως αν την έκανε ο Λιονέλ Μέσι, θα ήταν δεδομένη. Σε αυτή την περίπτωση όμως, δεν το περιμέναμε. Ακόμη και έτσι όμως, σε μία τόσο ωραία στιγμή, βρήκαμε κάτι για να κατακρίνουμε τον Κριστιάνο. Έπεσε εύκολα, ναι. Αλλά εξίσου εύκολα ζήτησε να μην δοθεί. Ποιος να του πει, τι, σε αυτή την περίπτωση;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0