Football Talk

Γερμανικό Sky: «Σε διαπραγματεύσεις με Ιωαννίδη η Άιντραχτ, όχι όμως με τον Παναθηναϊκό»

Γερμανικό Sky: «Σε διαπραγματεύσεις με Ιωαννίδη η Άιντραχτ, όχι όμως με τον Παναθηναϊκό»
Νέα σενάρια έρχονται από τη Γερμανία, σχετικά με το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Φώτη Ιωαννίδη. Το γερμανικό «Sky» αποκαλύπτει επαφές της ομάδας, απευθείας με τον παίκτη, χωρίς να έχει προσεγγίσει ακόμη τον Παναθηναϊκό.
Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της Super League. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων με τις εμφανίσεις του, και ένας εξ αυτών, που... ψάχνεται αρκετά με την περίπτωσή του, είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μάλιστα, το γερμανικό «Sky» πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω το θέμα, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του, φαίνεται να έχουν ξεκινήσει επαφές της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή. Στο εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν εν ενεργεία διαπραγματεύσεις με το «Τριφύλλι», ενώ υποστηρίζει πως η μεταγραφή μπορεί να κοστίσει 7-8 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, δε φαίνεται να υπάρχει η θέληση να πουληθεί ο ποδοσφαιριστής, ούτε με αυτό το ποσό, αλλά ούτε, φυσικά, μεσούσης της σεζόν, κατά την οποία η ομάδα διεκδικεί τους στόχους της. Οι Γερμανοί φαίνεται να είναι ενήμεροι γι αυτό, και παρ' ότι η Άιντραχτ «καίγεται» για ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή, το θέμα αναμένεται να τραβήξει για αρκετό διάστημα ακόμη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0