Football Talk

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σεβίλλη 2-1: Στραβοπατήματα, αυτογκόλ και οι Σεβιγιάνοι σε... απελπισία (video)

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σεβίλλη 2-1: Στραβοπατήματα, αυτογκόλ και οι Σεβιγιάνοι σε... απελπισία (video)

Η Σεβίλλη φιλοξενήθηκε από την Ρεάλ Σοσιεδάδ στην «Ρεάλε Αρένα» το Σάββατο (26/11) εν όψει της 14ης αγωνιστικής της La Liga. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το... αριστερό και το κακό ξεκίνημα της σεζόν συνεχίστηκε με ακόμη μια ήττα (2-1).

Η Σεβίλλη δεν ξέρει που... πατάει και σε 13 αγώνες μετρά ήδη πέντε ήττες και μόλις δύο νίκες. Η φετινή ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή νικήτρια του Europa League. Ο Μεντιλίμπαρ απολύθηκε και ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο να φέρει την ομάδα στις παλιές της δόξες.

Το πρώτο στραβοπάτημα ήρθε από τον Ντμίτροβιτς, ο οποίος στο 3ο λεπτό πέτυχε αυτογκόλ και χάρισε... προβάδισμα στους αντιπάλους, το οποίο αύξησε ο Σαντίκ με ένα εκπληκτικό μακρινό γκολ στο 22’.

Στο 60’ ο Εν Νεσίρι απέδειξε ότι είναι πραγματικός σκόρερ! Από μια φαινομενικά δύσκολη θέση, πήδηξε να βρει μια σέντρα, την οποία μετέτρεψε σε γκολ.

Δεν ήταν αρκετό για να πάρει η ομάδα τα... πάνω της η οικοδέσποινα πήρε το ματς 2-1, ενώ από το 86' και έπειτα έπαιζαν με εννέα παίκτες λόγω της αποβολής των Ράμος, για επικίνδυνο μαρκάρισμα, και Νάβας, για αψημαχία με τον διαιτητή. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ι. Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Τραόρε (84' Ελουστόντο), Θουμπέλντια, Λε Νόρμαντ, Μουνιόθ, Μέντες, Ζουμπιμέντι, Μερίνο (75’ Ογιαρθάμπαλ), Μπαρενετσέα (67’ Ζακαριάν), Κούμπο (84' Τσο), Σαντίκ (75’ Τουριέντες)

Σεβίλλη (Ντ. Αλόνσο): Ντμίτροβιτς, Νάβας, Μπαντέ (73’ Νιάνζου), Ράμος, Πεδρόσα, Σουμαρέ (46’ Τόρες), Φερνάντο (90' Μιρ), Λουκεμπάκιο (73’ Γιανουζάι), Ράκιτιτς, Οκάμπος (90' Γκατόνι), Εν Νεσίρι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0