Football Talk

Bundesliga: Ασταμάτητη η Λεβερκούζεν, εντός έδρας «στραβοπάτημα» για τη Φράιμπουργκ!

Bundesliga: Ασταμάτητη η Λεβερκούζεν, εντός έδρας «στραβοπάτημα» για τη Φράιμπουργκ!
Πολλά γκολ σημειώθηκαν γι' ακόμη μια αγωνιστική στην Bundesliga. Στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 4-2 την Γκλάντμπαχ, ενώ η Λεβερκούζεν πέρασε «αέρας» από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης, και ανέβηκε ξανά στην κορυφή. Απώλεια βαθμών για τη Φράιμπουργκ εντός έδρας.

Δεν...πιάνεται η Λεβερκούζεν

Σε ρυθμούς πρωταθλητισμού συνεχίζει την πορεία της η Λεβερκούζεν! Οι «Ασπιρίνες» έφυγαν με το τρίποντο από την έδρα της Βέρντερ, και προσπέρασαν εκ νέου τη Μπάγερν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο δεν έπιασε τα γνωστά στάνταρ απόδοσής της στο πρώτο μέρος, αλλά ακόμη κι έτσι κατάφερε να… τελειώσει το παιχνίδι σε αυτό το διάστημα, δείχνοντας ότι αποκτά «μέταλλο» πρωταθλήτριας. Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Ντεμάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το προβάδισμα των πρωτοπόρων της Μπουντεσλίγκα. Στο 42ο, η υπέροχη ανάπτυξη της Λεβερκούζεν έβγαλε σε θέση βολής τον Φριμπόνγκ μέσα στην περιοχή, που «κάρφωσε» τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων με δυνατό σουτ. Στο δεύτερο μέρος, οι «Ασπιρίνες» διαχειρίστηκαν το παιχνίδι και έβαλαν το… κερασάκι στο 76ο λεπτό, με το έβδομο γκολ του Γκριμάλντο στη φετινή Μπουντεσλίγκα.


Ανατροπή τετράδας για την Ντόρτμουντ

Επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ με εντυπωσιακή ανατροπή, έπειτα από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα.

Η Γκλάντμπαχ «σόκαρε» την ομάδα του Τέρζιτς, καθώς μέχρι το μισάωρο είχε σημειώσει δύο τέρματα, με τους Ριτζ (13’) και Κονέ (28’), και προηγήθηκε με 0-2 μέσα στο Βεστφάλεν.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι έδειξαν σθένος και έκαναν μια μεγάλη ανατροπή, πριν την ανάπαυλα! Οι Σάμπιτζερ και Φίλκρουγκ ισοφάρισαν το σκορ μέσα σε δύο λεπτά (30’, 32’), και στο 45ο ο Μπάινο-Γκίτενς έφερε «τούμπα» το παιχνίδι, με ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής.

Το παιχνίδι δεν είχε τον ίδιο, ξέφρενο, ρυθμό και στην επανάληψη, με την Ντόρτμουντ όμως να κάνει το 4-2 στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μάλεν, και να μπαίνει στην τετράδα.

 

 

Απώλεια βαθμών, πριν τον Ολυμπιακό, για την Φράιμπουργκ

«Γκέλα» εντός έδρας για την Φράιμπουργκ, αφού η Ντάρμσταντ κατάφερε να της αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας.

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χόνσακ στο 18’, βάζοντας δύσκολα στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού. Η Φράιμπουργκ κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, με τον Χέλερ (35’), αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, και αρκέστηκε στην ισοπαλία.


Μεγάλη νίκη της Βόλφσμπουργκ, «χ»αλάστηκε η Ουνιόν


Η Λειψία την «πάτησε» στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, καθώς έφυγε ηττημένη με 2-1 και έμεινε εκτός τετράδας. Οι «Ταύροι» ισοφάρισαν το γκολ του Βίντ, που είχε δώσει προβάδισμα στη Βόλφσμπουργκ από νωρίς, αλλά δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, και αποχώρησε με «σκυμμένο» το κεφάλι.

Στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Ουνιόν έσωσε το βαθμό στο φινάλε, αλλά το 1-1 με την Άουγκσμπουργκ δεν της αρκούσε, ώστε να «ξεκολλήσει» από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα

Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ 4 - 2 (30' Σάμπιτζερ, 32' Φίλκρουγκ, 45' Μπάινο-Γκίτενς, 90+7 Μάλεν - 13' Ρίτζ, 28' Κονέ)

Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν 0 - 3 (7' Ντέμαν-αυτ. , 42' Φριμπόνγκ, 76' Γκριμάλντο)

Φράιμπουργκ - Ντάρμσταντ 1 - 1 (35' Χέλερ - 18' Χόνσακ)

Βόλφσμπουργκ - Λειψία 2 - 1 (9' Βιντ, 66' Ροτζέριο - 52' Πόουλσεν)

Ουνιόν Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ 1 - 1 (88' Φόλαντ - 39' Ντεμίροβιτς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0