Football Talk

Κύπελλο Ελλάδος: Μεγάλη ανατροπή ο Λεβαδειακός, δυσκολεύτηκε αλλά συνεχίζει ο Ατρόμητος!

Κύπελλο Ελλάδος: Μεγάλη ανατροπή ο Λεβαδειακός, δυσκολεύτηκε αλλά συνεχίζει ο Ατρόμητος!

Τεράστια ανατροπή και πρόκριση επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Λεβαδειακός με το 2-1 υπέρ του, την στιγμή που ο Ατρόμητος έκανε το χρέος του και πήρε το «διπλό» κόντρα στον Γιούχτα (0-1).

Έστειλε σπίτι της τη Λαμία και συνεχίζει στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Λεβαδειακός! Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν επηρεάστηκε από το γεγονός πως οι Φθιωτοί προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο παιχνίδι και κατάφερε με τρομερή ανατροπή στο δεύτερο μέρος να επικρατήσει με 2-1 και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μάλτσι άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στην επανάληψη. Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και ο Κουάδρα στο 58’ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ και στην συνέχεια είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πίεζε και για δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 66ο λεπτό. Τότε η ομάδα η ομάδα του Νίκου Νιόπλια κέρδισε πέναλτι, με τον Πολέτο να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 2-1, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα!

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Γιούχτα και συνεχίζει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Κούεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με πολύ ωραίο γκολ στο 55’ και πλέον, προετοιμάζεται για τη φάση των «16», όπου και θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα σε «διπλούς» αγώνες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0