Football Talk

Ο Εβρά απέναντι σε όλη την Άρσεναλ: «Πιο γρήγορα θα πάρει πρωτάθλημα με τη… Λεβερκούζεν!»

Ο Εβρά απέναντι σε όλη την Άρσεναλ: «Πιο γρήγορα θα πάρει πρωτάθλημα με τη… Λεβερκούζεν!»
Προκλητική δήλωση του Πατρίς Εβρά, αναφορικά με την επιλογή του Γκρανίτ Τσάκα να αφήσει την Άρσεναλ και να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον Γάλλο, πρώην ποδοσφαιριστή να επισημαίνει πως η επιλογή ήταν σωστή, αν θέλει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στην καριέρα του!
Είναι γνωστό πως όταν ο Πατρίς Εβρά τοποθετείται πάντα έχει κάτι να πει και με την ίδια λογική, πάντα αναμένεται να «ενοχλήσει» κάποιον ο τρόπος του. Είναι αυστηρός, απόλυτος, φτάνει στα όρια της… προκλητικότητας και αισίως επέλεξε να το κάνει, με αντικείμενο τη μεταγραφή του Γκρανίτ Τσάκα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Τι είπε λοιπόν; Πως παρότι ο Ελβετός έμοιαζε να μην έχει λόγο να αφήσει τους «κανονιέρηδες», μιας και έκανε τρομερή σεζόν πέρυσι, εν τέλει, σκέφτηκε σωστά. Με αυτόν τον τρόπο άλλωστε, οι πιθανότητές του να διεκδικήσει τίτλο με μία ομάδα, είναι πολύ περισσότερες στη Γερμανία, από όσες με την Άρσεναλ.

Δείτε αναλυτικά τι είπε: 

«Αρχικά, σοκαρίστηκα όταν τον είδα να φεύγει. Είχε τρομερή σεζόν πέρυσι, σχεδόν πήραν το πρωτάθλημα. Όταν αποχώρησε, σκέφτηκα ότι δεν είχε λόγο να το κάνει. Να αφήσει μία ομάδα όπως η Άρσεναλ και να πάει στη Λεβερκούζεν, που δεν έχει πάρει τίτλο, εδώ και χρόνια. Τελικά, όπως το βλέπω και με το τρόπο που παίζει, απέδειξε πως είχε δίκιο. Έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τίτλο εκεί, παρά στο Λονδίνο!»

Πηγή: England365.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0