Football Talk

O Μπακασέτας και η προοπτική της επιστροφής του στην ΑΕΚ

O Μπακασέτας και η προοπτική της επιστροφής του στην ΑΕΚ
Το δημοσίευμα από την Τουρκία, τα τωρινά δεδομένα και η αμοιβαία σχέση εκτίμησης και αγάπης, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπακασέτα.
Στην Τουρκία έγραψαν πως η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα. Αλήθεια ή ψέματα; Υπερβολές ή όχι των Τούρκων; Η αλήθεια, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, βρίσκεται κάπου στη μέση.

Καταρχάς ΑΕΚ και Μπακασέτας είχαν και έχουν μία αμοιβαία σχέση εκτίμησης και αγάπης. Κάποια στιγμή ο Μπακασέτας θα επιστρέψει στην ΑΕΚ και θα φορέσει πάλι τη φανέλα της. Το πότε θα συμβεί αυτό, ουδείς γνωρίζει. Όμως στο κοντινό μέλλον, δεν φαίνεται να προκύπτει τέτοια εξέλιξη.

Το συμβόλαιο του Μπακασέτα με την Τραμπζονσπόρ τελειώνει το καλοκαίρι του 2024 και δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από τον αρχηγό της Εθνικής μας να το ανανεώσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιθυμία του Μπακασέτα είναι να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιο δυνατό πρωτάθλημα της Ευρώπης, έχοντας ως προτεραιότητα την Ιταλία. Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ είναι πλήρης στη θέση του δεύτερου επιθετικού, όπου παίζει ο Μπακασέτας. Έχει παίκτες εκεί, όπως είναι οι Αραούχο, Τσούμπερ, Πισάρο, Μάνταλος, ενώ εκεί μπορούν να παίξουν και οι Πινέδα, Γκατσίνοβιτς. Πληρότητα…

Τούτη τη στιγμή λοιπόν, μέσα Νοέμβρη, η ΑΕΚ είναι «φορτωμένη» στη θέση του Μπακασέτα και ο Μπακασέτας θα ήθελε να δοκιμάσει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, φτάνοντας πλέον στα 31 του χρόνια. Από εκεί και μετά, η πόρτα της ΑΕΚ για τον Μπακασέτα είναι πάντα ανοιχτή. Όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή.

Με τα τωρινά δεδομένα, ωστόσο, δύσκολα θα δούμε τον Έλληνα διεθνή να ντύνεται σύντομα ξανά στα «κιτρινόμαυρα». Μελλοντικά πάντως, και οι δυο πλευρές θα ήθελαν να ξανασμίξουν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0