Football Talk

Όμορφη στιγμή έξω από την OPAP Arena: Οπαδός της Μαρσέιγ έκανε πρόταση γάμου σε φίλη της ΑΕΚ και αποθεώθηκε! (video)

Όμορφη στιγμή έξω από την OPAP Arena: Οπαδός της Μαρσέιγ έκανε πρόταση γάμου σε φίλη της ΑΕΚ και αποθεώθηκε! (video)

Μέσα στο γήπεδο ήθελε, αλλά τελικά δεν ήταν εφικτό. Ωστόσο, δεν τα… παράτησε ο φίλαθλος της Μαρσέιγ, κάνοντας στο φινάλε την επιθυμία του πραγματικότητα, στα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ!

Ποιος είπε ότι τα γήπεδα δεν είναι για… γάμους; Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ έστησαν μία πραγματική γιορτή την Πέμπτη (09/11) στη Νέα Φιλαδέλφεια, πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Παρ’ όλα αυτά, τις εντυπώσεις έκλεψε και μία διαφορετική και… ρομαντική κίνηση! Ο Άντονι είναι οπαδός των Μασσαλών και λίγο πριν το ματς ξεκινήσει, έκανε πρόταση γάμου έξω από την OPAP Arena, στην αγαπημένη του Μαρία, που υποστηρίζει την «Ένωση»! Όπως είναι λογικό, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρισκόταν σε εκείνο το σημείο.

Αν και ο ίδιος επιθυμούσε η πρόταση να γίνει εντός του γηπέδου, τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Όπως και να έχει πάντως, είναι μια στιγμή που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή!

@laprovence_ ? Quand Anthony, supporter de l’OM, demande Maria, fan de l’AEK, en mariage avant le match #om #aekom #athenes #pourtoi #amour #demandeenmariage ♬ son original - laprovence_

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0