Football Talk

Λέτσε – Μίλαν 2-2: «Αυτοκτόνησαν» και αγνοούν τη νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι οι Μιλανέζοι! (video)

Λέτσε – Μίλαν 2-2: «Αυτοκτόνησαν» και αγνοούν τη νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι οι Μιλανέζοι! (video)

Είχε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο, αλλά η Λέτσε αντέδρασε και πήρε την ισοπαλία από τη Μίλαν (11/11, 2-2) στην έδρα της, για τη 12η αγωνιστική της Serie A. Τέταρτο διαδοχικό ματς στο ιταλικό πρωτάθλημα, που οι «ροσονέρι» παραμένουν χωρίς νίκη!

Η τελευταία νίκη της Μίλαν στο πρωτάθλημα είχε έρθει πριν από έναν μήνα! Στις 7 Οκτωβρίου συγκεκριμένα, όταν είχε περάσει νικηφόρα από την έδρα της Τζένοα. Τέσσερις αγωνιστικές αργότερα, με τις Γιουβέντους, Νάπολι και Ουντινέζε να έχουν μεσολαβήσει, οι «ροσονέρι» εξακολουθούν να αγνοούν το «τρίποντο»!

Στην έδρα της Λέτσε, για ένα ημίχρονο η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πίστεψε ότι θα επανερχόταν στα θετικά αποτελέσματα. Προηγήθηκε με 2-0, όμως οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, έφτασαν στο 2-2, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στη Serie A, ενώ είχαν ακόμα και την ευκαιρία να φτάσουν στην ολική ανατροπή, αλλά το γκολ του Πίκολι στο τελευταίο λεπτό ακυρώθηκε, έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Παράλληλα, οι Μιλανέζοι είδαν και τον Ραφαέλ Λεάο να αποχωρεί με τραυματισμό, μόλις στο 10ο λεπτό.

Ο Ζιρού άνοιξε το σκορ για τους «ροσονέρι» στο 28ο λεπτό, ενώ ο Ράιντερς, επτά λεπτά αργότερα, διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του (35’), με ωραίο σουτ. Μάλιστα, ο Ολλανδός λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο προσωπικό τέρμα, όμως η προσπάθειά του στο 38’ κατέληξε στο δοκάρι.


Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Η Λέτσε μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει τα δεδομένα και έφτασε στη μείωσε του σκορ στο 66’ με τον Σανσόνε.

Πριν η Μίλαν συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, ήρθε και η ισοφάριση! Στο 70’, ο Μπάντα έφερε το ματς σε ισορροπία και από εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι απέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.


Στο 85’ ο Σανσόνε είδε την κεφαλιά του να χτυπά στο δοκάρι, ενώ το 3-2 έγινε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Πίκολι, αλλά είχε προηγηθεί φάουλ του ίδιου παίκτη λίγο νωρίτερα, κάτι που εντόπισε το VAR, με αποτέλεσμα το 2-2 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μίλαν τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζιρού με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέτσε (Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα): Φαλκόνε, Μπασιρότο, Γκεντρί, Πόνγκρατσιτς, Ντόργκου, Ραμαντάνι, Ράφια (57’ Γκονθάλεθ), Καμπά (57’ Μπλιν), Μπαντά (87’ Βενούτι), Κρστόβιτς (63’ Πίκολι), Στρεφέτσα (63’ Σανσόνε)

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Τιό, Καλάμπρια (46’ Μούσα), Ερναντές, Τομόρι, Πόμπεγκα (71’ Φλορέντσι), Ράιντερς, Κρούνιτς, Λεάο (10’ Οκαφόρ), Τσουκβουέζε (79’ Γιόβιτς), Ζιρού

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0