Football Talk

Βαλβέρδε, Βινίσιους και Μπέλιγχαμ: Η Ρεάλ του μέλλοντος έχει ήδη «χτιστεί» από το… σήμερα!

Βαλβέρδε, Βινίσιους και Μπέλιγχαμ: Η Ρεάλ του μέλλοντος έχει ήδη «χτιστεί» από το… σήμερα!

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε αποτελεί το τελευταίο «αστέρι» της Ρεάλ που υπέγραψε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει για πάντα στη Μαδρίτη. Η «Βασίλισσα» έχει δημιουργήσει από τώρα την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο άμεσο μέλλον σε Ισπανία και (κυρίως) Ευρώπη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία 10ετία αποτελεί το απόλυτο μεγαθήριο της Ευρώπης, με τους «μερένχες» να έχουν χτίσει μία… αυτοκρατορία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Ρεάλ από τη σεζόν 2013/14 μέχρι και σήμερα έχει σηκώσει το Champions League συνολικά πέντε φορές, δικαιολογώντας απολύτως το παρατσούκλι της, ως η «Βασίλισσα της Ευρώπης».

Για να μπορέσει να επιτευχθεί ένα τέτοιο εξωφρενικό νούμερο, η Ρεάλ διατηρούσε για χρόνια έναν σφικτό κορμό, που την οδηγούσε στις επιτυχίες, ειδικά αν μιλάμε για τα τελευταία χρόνια, με τους Κρος, Μόντριτς και Κασεμίρο, κυριολεκτικά, να μην βγαίνουν από την 11αδα της.

How many Champions League trophies have Real Madrid won? Year-by-year  knockout history | Sporting News Malaysia

Επειδή όμως τα χρόνια περνούν και οι παίκτες μεγαλώνουν, η ανανέωση είναι επιβεβλημένη, με την Ρεάλ να ακολουθεί την ήδη δοκιμασμένη «συνταγή» επιτυχίας. Άλλωστε γιατί να την αλλάξει;

Επιστρέφοντας στο σήμερα, το ρόστερ της ομάδας αποτελείτε από ένα συνονθύλευμα ανάμεσα σε εν ενεργεία θρύλους και ανεχόμενους ποδοσφαιριστές, με ποιότητα δίχως… ταβάνι.

Madrid Xtra on X: "? Luka Modrić: "Bellingham? I have to say Jude has  pleasantly surprised me. It was known he was talented, but when you see him  up close, you only

Ο σκοπός είναι ένας, να διατηρήσει όλα αυτά τα ταλέντα, δημιουργώντας έναν ολοκαίνουργιο κορμό, που θα την οδηγήσει στις επιτυχίες του μέλλοντος.

Επειδή όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει σκοπό να αφήσει τίποτα στην… τύχη, έχει προνοήσει από σήμερα, «χτίζοντας» ήδη την Ρεάλ του αύριο.

 Η 11αδα και ο πάγκος της «Βασίλισσας» είναι γεμάτος με πιτσιρίκια τα οποία και έχει… δέσει με μακροχρόνια συμβόλαια.

Βινίσιους Τζούνιορ, 23 ετών και συμβόλαιο μέχρι το 2027

Τζουντ Μπέλιγχαμ, 20 ετών και συμβόλαιο μέχρι το 2029

Φεντερίκο Βαλβέρδε, 25 ετών και συμβόλαιο μέχρι το 2029

Ροντρίγκο, 22 ετών και συμβόλαιο μέχρι το 2028

Εντουάρντο Καμαβινγκά, 21 ετών και συμβόλαιο μέχρι το 2029

Ορελιέν Τσουαμενί, 23 ετών και συμβόλαιο μέχρι το 2028

Αρντά Γκουλέρ, 18 ετών και συμβόλαιο μέχρι το 2029


Είναι ασφαλές πλέον να πούμε, πως η Ρεάλ Μαδρίτης προσέχει, για να έχει. Με όλα αυτά τα ταλέντα να είναι από 25 ετών και κάτω, το μέλλον δείχνει λαμπρό και η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι το… στέμμα της.

Όταν η… παλαιά φρουρά αποχωρεί κλείνοντας ταυτόχρονα και ένα ιστορικό κεφάλαιο για την κάθε ομάδα, η πτωτική πορεία του εκάστοτε κλαμπ είναι αναμενόμενη. Η Ρεάλ Μαδρίτης όμως με σεμιναριακό τρόπο προχωράει στη μετάβαση αυτή, με ολοκαίνουργια και άκρως δελεαστικά πρόζεκτ.

Κανείς δεν ξέρει αν η επόμενη 10ετία θα είναι το ίδιο επιτυχημένη με την προηγούμενη, η Ρεάλ όμως έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να το «παλέψει» μέχρι τέλους.

madridistaReal on X: "??? ??????????, ?????????,  ??????????... <a href=

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0