Football Talk

Κατάρρευση και μυθικό... κάζο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «σβηστή» πρόκριση για Μπάγερν Μονάχου! (video)

Κατάρρευση και μυθικό... κάζο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «σβηστή» πρόκριση για Μπάγερν Μονάχου! (video)

Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό «κατάρρευση» παρουσιάστηκε στη Δανία, με την Κοπεγχάγη να παίρνει μία ιστορική νίκη με ανατροπή (4-3, 08/11), αφήνοντας τους Άγγλους τελευταίους στον όμιλο. Η Μπάγερν Μονάχου «έκλεισε» θέση για την επόμενη φάση του Champions League… λυγίζοντας την Γαλατάσαραϊ στο Μόναχο (2-1, 08/11).

Και τι δεν είχε η 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου για το Champions League; Η Γιουνάιτεντ «διέλυσε» ότι προσπαθούσε να… χτίσει ο Χόιλουντ και δέχθηκε μία ανεπανάληπτη ανατροπή, που την στέλνει στην τελευταία θέση. Ενώ η Μπάγερν Μοναχού τα βρήκε… σκούρα με την Γαλατάσαραϊ, αλλά «καθάρισε» και πάλι ο Κέιν.

Ο Χόιλουντ έκανε νωρίς νωρίς το 1-0, από το 2ο κιόλας λεπτό. Πάσα μισή ασίστ από τον ΜακΤόμινεϊ που αξίζει μεγάλο μερίδιο από τα εύσημα.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 28’ «χτύπησε» για δεύτερη φορά τους συμπατριώτες του για το 2-0. Ο Γκαρνάτσο δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ, αλλά ο Δανός με κενό τέρμα, σκόραρε ίσως το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του.

Όλα αυτά πήγαν… στράφι όταν ο Ράσφορντ στο 42ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από ένα «άτσαλο» μαρκάρισμα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Εκεί η Κοπεγχάγη πήρε τα… πάνω της. Πρώτα ο Ελιονούσι στο 45’ «εκτέλεσε» τον Ονάνα από κοντινή απόσταση και στην συνέχεια με τον Γκονσάλβες (45+9’), από τα 11 βήματα, έφερε το ματς στα ίσα. «Μοιραίος» ο Μαγκουάιρ που έκανε χέρι εντός περιοχής.

Ο Άγγλος αμυντικός πήρε το… αίμα του πίσω όταν στο 67ο λεπτό κέρδισε πέναλτι υπέρ της ομάδας του. Ο αρχηγός, Μπρούνο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε για το 3-2.

Ο Λέραγκερ στο 83ο λεπτό έβαλε «φωτιά» στις κερκίδες του γηπέδου, όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 83ο λεπτό, με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή για το 3-3.

Στο 87ο λεπτό ήρθε η απόλυτη ανατροπή. Ο 17χρονος Ρούνι Μπαρντατζί, με τρομακτική ψυχραιμία νίκησε τον κίπερ της Γιουνάιτεντ και έζησε μία ανεπανάληπτη στιγμή. Πρώτο γκολ του νεαρού στο Champions League και σίγουρα είναι ένα που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει.


Η Μπάγερν δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους απέναντι στην Γαλατάσαραϊ. Στο 30’ όμως, ο Σανέ βρέθηκε απέναντι από τον Μουσλέρα, αλλά ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά.

Σειρά των Τούρκων να απειλήσουν και ο Ικάρντι στο 43’ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Νόιερ, ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα.

Ο Κέιν δεν κατάφερε να σκοράρει στο 53’ καθώς η προσπάθεια του σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του αντίπαλου κίπερ.

Ο Κέιν πανηγύρισε λίγα λεπτά πιο μετά. Στο 82ο λεπτό ο Κίμιχ βρήκε μέσα στην περιοχή τον Άγγλο και αυτός δεν «σπατάλησε» την ευκαιρία για το 1-0.

Δεύτερο γκολ για τον Κέιν, εκμεταλλευόμενος άριστα την πάσα του Τελ για το 2-0.

Η «Γαλατά» μείωσε με τον Μπακαμπού στο 90+3’ με ένα υπέροχο τελείωμα, διαμορφώνοντας και τελικό 2-1.   


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0