Football Talk

Τέλος στο απίθανο σερί νικών της Φενέρμπαχτσε, από την «ελληνική» Τράμπζονσπορ!

Τέλος στο απίθανο σερί νικών της Φενέρμπαχτσε, από την «ελληνική» Τράμπζονσπορ!
Τέλος στο εντυπωσιακό σερί της Φενέρμπαχτσε με 19 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έβαλε η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Φούντα, με νίκη 3-2 μέσα στο Σουκρού Σαράτσογλου.
Η Φενέρμπαχτσε υποδέχθηκε την Τράμπζονσπορ στην έδρα της για την 11η αγωνιστική της τουρκικής Süper Lig, με στόχο την 20η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. τελευταίο ματς χωρίς νίκη για τη Φενέρμπαχτσε η ήττα με 0-2 από τη Γαλατάσαραϊ στις 11 Ιουνίου για την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν), παρ' όλα αυτά η ομάδα της Τραπεζούντας απέδρασε με μεγάλο διπλό με σκορ 3-2.

Αναλυτικότερα, η Τραμπζονσπόρ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Ονουάτσου (με τους Μπακασέτα και Φούντα να μένουν στον πάγκο και να περνάνε στο ματς στο 62' και 80' αντίστοιχα). Χωρίς πολλές φάσεις και με την Φενέρμπαχτσε να έχει την κυριαρχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με την Τράμπζονσπορ να μπαίνει δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και να βάζει 2 γκολ σε 2 λεπτά, με καταπληκτικό μονοκόματο σουτ του Οζντεμίρ στο 46' και τον Νικολά Πεπέ στο 47΄.
Η Φενέρμπαχτσε αντέδρασε και μείωσε σε 2-3 με δύο γκολ του Ντούσαν Τάντιτς από το σημείο του πέναλτι στο 61' και στο 90', αλλά δε μπόρεσε να κλέψει έστω την ισοπαλία, με την Τράμπζονσπορ μάλιστα να βλέπει και ένα γκολ του Ντεστάν να ακυρώνεται στο 90+6'.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0