Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν: «Φονική μηχανή» με... υπογραφή Αλόνσο!

Μπάγερ Λεβερκούζεν: «Φονική μηχανή» με... υπογραφή Αλόνσο!

Η Λεβερκούζεν «παρελαύνει» σε Γερμανία και Ευρώπη, ούσα πρωτοπόρος, αήττητη και έχοντας σημειώσει 54 γκολ έως τώρα. 

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, έπειτα από το νέο εκτός έδρας πέρασμα, με σκορ 2-3 από την έδρα της Χοφενχάιμ, πραγματοποίησε το απόλυτο. 10 στα 10 και για μία ακόμη εβδομάδα θα παραμείνει επικεφαλής στην κούρσα της Bundesliga.

Μοναδική της διώκτρια (στο μείον 2 από την κορυφή), η ισόβια πρωταθλήτρια, Μπάγερν Μονάχου, η οποία στο πλαίσιο της ίδιας αγωνιστικής, μετέτρεψε σε περίπατο το εκτός έδρας ντέρμπι (4-0 και χατ τρικ του Χάρι Κέιν) με αντίπαλο την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

 

Έχοντας 3 στα 3 και στον όμιλό της στο Europa League (με ισάριθμες νίκες κόντρα σε Καραμπάκ, Μόλντε και Χάκεν), η φετινή εκδοχή της Λεβερκούζεν σκορπίζει τρόμο και δίχως αμφιβολία, πείθει και φαντάζει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Οι επιδόσεις αυτές χρεώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επίδραση του Τσάμπι Αλόνσο, στα χέρια του οποίου η Λεβερκούζεν παραμένει αήττητη στα τελευταία 15 παιχνίδια της (έχει καταγράψει μόλις μία ισοπαλία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου με σκορ 2-2) και έχει σκοράρει 54 τέρματα.

Εξωπραγματικές επιδόσεις για τις «ασπιρίνες» οι φίλοι των οποίων έχουν εύλογα καλλιεργήσει υψηλές προσδοκίες για την εφετινή πορεία της ομάδας τους και μένει να φανεί εάν στην πορεία θα τις δικαιώσει, απειλώντας σε πρώτη φάση την εγχώρια παντοδυναμία της Μπάγερν Μονάχου.

Δημήτρης Τσάκνης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0