Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Ορισμός του... killer ο Μοράτα, «σερβίρει» και αποθεώνεται!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Ορισμός του... killer ο Μοράτα, «σερβίρει» και αποθεώνεται!

Πάνω από την Μπαρτσελόνα ξανά οι «ροχιμπλάνκος» μετά την άνετη νίκη τους (2-1) επί της Αλαβές το βράδυ της Κυριακής (29/10) στην 11η αγωνιστική της La Liga, με σταρ τον Μοράτα που... αποθεώθηκε!

Με ένα ματς λιγότερο και ήδη ξεπέρασαν τους «μπλαουγκράνα», ενώ δεν απέχουν μακριά από Ρεάλ Μαδρίτης και Τζιρόνα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε την 8η νίκη της χάρη στον πλέον ανεβασμένο Μοράτα και κοιτάει μόνο μπροστά!

Σε ένα σχεδόν κατάμεστο «Σίβιτας Μετροπολιτάνο», όπου 50.009 θεατές παρευρέθηκαν, ο Ισπανός διεθνής ξεδίπλωσε την... μαγεία του! Από τη δική του σέντρα, ο Ρικέλμε άνοιξε το σκορ στο 26’, ενώ ο ίδιος σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (46’), τελειώνοντας την έξοχη ατμοική του ενέργεια.

Στο 96' ο Γκερέρα μείωσε το σκορ σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Ο Σιμεόνε, πάντως, χαμογελά και ετοιμάζεται κιόλας για την επόμενη αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντ. Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Βίτσελ, Ερμόσο (81' Χιμένεθ), Μολίνα (81' Αθπιλικουέτα), Ντε Πολ (67’ Μπάριος), Κόκε, Νίγκεθ (58’ Γιορέντε), Ρικέλμε, Γκριζμάν, Μοράτα (67’ Κορέα)

Αλαβές (Λ. Γκαρθία): Σιβέρα, Γκοροσαμπέλ, Αμπκάρ, Σέντλαρ, Ντουάρτε, Γκεβάρα, Μπλάνκο (84' Μπεναβίντεθ), Γκουρίντι (63’ Χάγκι), Ριόχα (63’ Ρεμπάχ), Ομορόντιον (73' Γκαρθία), Σόλα (46’ Λόπεθ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0